Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Orao pao, orao pao!
Sad ce Srbi na osnovu ovog orla donijet' zakljucak da su i Nigerijci od njih nastali :)
Zmajevi vatrom na terenu oborili orlove...a onda Velid Spaho, Igor Kristić i ostale budale bh novinarstva gvovre tu čuvenu frazu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
realna analiza mi smo se digli kao da smo prvak svijeta a s druge strane zaboravljamo da je nigerija igrala i na ranijim svjetskim prvenstvima i da su aktualni prvak afrike.Ne znaci to da mi nemamo sanse nego samo da treba maksimalo ozbiljno pristupiti i nigeriji i iranu pa i argentini mozda ih ne mozemo pobjediti ali to ne znaci da treba da nam utpraju 5 komada.Ova grupa nije ni malo lagana kako mi mislimo ovi nigerijci ima da nas pretrce samo tako mi nismo reprezentacija od neke velike trke a to ce nas kostati
što me slatko nasmijaše AHAHAHHAHAH
tek toliko da se zna... Nigerija je prvak afrike prema tome pazite sta pricate ne trebamo se klinciti da smo jači.nikad se ne zna...lopta je čudo svi danas igraju lopte nista nije sigurno...pozz.
Ma mogu oni trcati najilovoj materi, a blage veze nemaju o nogometu (: mislim na Nigerijce:)
Već vidim orla s krompirom ispod sača!
Kako kažu "Daj Bože kćeri da te aga uzme"...Mislim da se postavi druga taktika na terenu sa našim pojedinim igračima i novim zmajevima (srbima) koji žele da igraju za rep.BiH bilo bi mnogo bolje nego što "fura" Safet Sušić.To je moje mišljenje mada bratić nije loš ali nije još za repke gdej trebaju mnogo iskusniji da igraju.ALI SVEN TIN SUŠIĆ je od brata sin i mora se prodati preko repke.
tacno sam ih poceo mrziti vise od grcke i portugala
NjV izdao UPOZORENJE NAJVIŠEG STEPENA (MOGUĆNOST RATA): naši geostrateški neprijatelji Vatikan i dinastija Windsor ubrzali kulminaciju dejtonske igre u narednim danima i sedmicama, pa su Željeznice FBiH u petak saopštile da 15.12. GRANICE FBiH POSTAJU MEĐUNARODNE i VOZOVI NE VOZE ZA BANJA LUKU I PLOČE VEĆ SAMO DOBOJ I ČAPLJINU, TE DA JE TAJ RED VOŽNJE "USAGLAŠEN SA SVIM EVROPSKIM I REGIONALNIM ŽELJEZNICAMA"; znamo da "EU" petkom kad je pažnja javnosti najmanja saopštava najveće krađe suvereniteta od naroda Evrope, a tu je bio i žrijeb za mundijal a 15.12 sahrana Mandeli; UBRZANI RASPAD ZEMLJE se dešava 1 dan nakon sjednice "PIC-a" gdje su JEZUITI PREKO YEEa OTELI VANJSKU POLITIKU SAD-a ŽUREĆI DA PRETEKNU AMBASADORICU I ZAVRŠE GENOCIDNU PODJELU PLIJENA PRIJE NEGO ONA PREUZME FUNKCIJU; NjV poručio Obami da Cormack mora fizički preuzeti ambasadu SAD-a do 15.12 i ZAUSTAVITI jezuitskog pijuna Yeea u uzurpiranju njene funkcije http://is.gd/sW9lTx
Orovi :D
malo realnosti da se nebi hnjucalo poslije. bravo klix. konačno.
2010. završili grupu na posljednjem mjestu,a 2014. ce aBd na predposljednjem...
Bice paprikas od tog orla :D
Crnje igraju glup fudbal,na snagu.S obzirom da ni balijaci ne igraju nesto pametno bice to neizvjesno.U svakom slucaju zabava za siroke narodne mase.11 majmuna protiv 11 topuza.Iran je moj favorit!
Noju zabij glavu u pijesak i misli da te niko nevidi,daj ne seri dosta nam je sumskog primitizma.
Pa videli su u onoj tekmi protiv Gaučosa da vi ništa bolji od nas pravih orlova :D
ooooo ORO jes' to ti????
Orlovi rano lete kuci sa prvenstva ...BiH i Argentina dalje