Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma, najbitnije je da kes redovan, i seksat se postala muka.
Ne treba vam biti žao ove žene one same biraju takve muškarce. Ja poznajem jedan slučaj gdje je muž tukao svoju ženu na ulici i čim je dobila pomoć od drugog muškarca koji je htio nju braniti ona je napala njega umjesto njenoga muža koji je nju tukao.
Frajer ima pare,milioni zena oko njega,on moze...dobitna kombinacija.Ne znam sto sebi pravi problem.
Da je čitav od njega nema ga nigdje. Ali lova je čudo.
de bgti j..o bratovu zenu a da ne je be ostale zene. Znala si sve …
Legendarno lijevo krilo mancester junajteda,za istoriju.Tatamata kujama svih boja i bekgraunda,akording to mahala.
Kao igrač neprikosnoven, ostao dostojan sebi i klubu,nikad ga nije htio mjenjati ali van kluba rinaka
Pa koji k je bila s njim u vezi
Sex je cudo ja prcam sve sta stignem i posle sexa opet samo o sexu mislim...kad guzim jednostavno zaboravim svakodnevne brige i probleme samo sex i stresa nema
Moja još dobra, kad je glava boli. Zamisli kako je loš da izmišlja da rak ima hahah
A toga mu nije falilo siguran sam....jesi imala sto pametnije objaviti nebil se culo za tebe,
I sad sto je zahebao brata nije vise legenda?! Pa onda ni Pele nije legenda , nije odgojio sina pa se drogira . Jbm mi se za njegov peivatni zivor covjek je bio legenda na terenu
Mog'o bi Gigs dobiti koji mural u Beogradu i Banja Luci 😜 Zaslužio je
Ovaj na mater skace...
Zašto nisi otišla 😉
Ma gdje ces to pricat,sad ce te feministkinje naruzit.Nije Gigs kriv sto je sposoban da naskace na sta hoce,a ove se sve bune,cak i lazu da imaju rak,ali nece da odu od njega.Tako je slucaj i sa Milenom Radulovic kaze isla na casove glume u petak i svaki petak je silovo Mika Aleksic,pa sto curo nisi isla u utorak,pa te ne bi silovo,pa ja.