Suđenje legendi
1

Giggsova bivša partnerica pretvarala se da ima rak kako bi izbjegla seks s njim

H. H.
Kate Greville i Ryan Giggs (Foto: Montaža)
Kate Greville i Ryan Giggs (Foto: Montaža)
Četvrti dan suđenja Ryanu Giggsu, kojeg je njegova bivša partnerica Kate Greville optužila za napad i nasilno ponašanje, donio je iznenađujuće priznanje Giggsove bivše djevojke da je u jednom periodu njihove veze lagala da ima rak.

Engleski list "The Sun" izvještava da je Kate Greville priznala da je lagala Giggsu da su joj otkriveni simptomi raka sve kako "ne bi morala imati seks s njim".

Tokom svoje izjave Kate Greville je kroz suze rekla da je Giggs varao s 12 žena, te da je veza s bivšim nogometašem "bila poput proživljavanja pakla", nakon čega više nije htjela ništa s njim.

"Uglavnom, našla sam svašta prije nego što sam mu priznala da znam sve prevare. Saznala sam da me posljednjih šest godina varao s 10-12 žena... Svaki put kad sam nešto pronašla, bilo je gore . Pronašla sam njegov iPad i zadržala sam ga. Osjećala sam se kao da gubim razum. Imala sam napade panike. Bio je to užasan trenutak za mene", priznala je Giggsova bivša djevojka sudu u Manchesteru.

Inače, Giggs i Kate su bili u vezi tri godine, odnosno počeli su vezu sedam mjeseci nakon što se Ryan razveo od supruge Stacey koju je godinama varao s djevojkom svog brata Rhodrija.

Podsjetimo, prije dva mjeseca bivši igrač Manchester Uniteda podnio je neopozivu ostavku na mjesto selektora reprezentacije Velsa. Legendarni 48-godišnji Velšanin je odlučio odstupiti kako sudski proces ne bi remetio pripreme reprezentacije za nastup na Svjetskom prvenstvu u Kataru.