Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaokruži na 60 pa će i reprezentacija BiH glatko ulaziti bez baraža ! :)
ruglo
Idiotizammm
Bolje je onda 64 reprezentacije u 16 grupa po 4 ekipe... kad je Svjetsko nek bude Svjetsko...
sve cete sjebat polako, vec na euru se vidjelo da je to lose
Ovaj gori i podmazaniji od Blattera, vidi mu se na faci i frizu. Onaj aristokrat bljuzgavi, barem je Blatter bio 'otvoreno' pokvaren, stara skola, a ovaj pravi politicar, samo muti. I mislim da sam cuo da su ovaj i Blatter iz susjednih sela iz Svicarske. Ovaj iz Han Kola a onaj iz Stricica, na Alpama tamo. Bjezi, ovaj u Rusiji ce bit zadnji da lici na nesto, zato nek se BIH potrudi il usreci da uhvatimo taj voz.
Nisu normalni!
totalno sranje cuj tri ekipe u grupi pa onda nokaut faza ubilo se za stele. u tom slucaju samo tri utakmice u grupi bi bile odigrane i sta ako bude identican rezultat u sve tri utakmice sto je sasvim vjerovatno u odnosu na dosadasnjih 6 utakmica sta onda?izvlacenje iz sheshira ko ispada? pa poslije toga 1/32 pa 1/16 pa 1/8 pa 1/4 pa 1/2 pa finale jos gore sranje, ima da uhelace mundijal.
i onako gledamo dosadan fudbal, vako ce jos dosadniji biti
Ma kao da nama to igra ulogu, mi bi opet u nekom barazu igrali i ispali :D
Prilika da i manje reprezentacije igraju na SP
@lik55555555 a šta je trenutno mundijal? Neki kulturni događaj, uzvišen u svakom pogledu? Fudbal je i dalje igra gdje 22 čoeka šutaju loptu, šta ga mistifikuješ.
@lik55555555 na Mundijalu je igrao svojevremeno jedan Zair, sa igračima koji nisu baš najbolje razumjeli pravila igre. Što sad ne bi igrala jedna Slovenija, Mađarska, Bosna?
na čemu su ovi...