Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma Džeko je inteligencija nema u njeg bolji je od sve i jednog napadaca mancestera barselone milana.. i realla sto se tice elegancije i lakoce zabijanja.... ma moze musolini pjevat do zore za 20 miliona bolje mu je da se osisa malo.. i ronaldinja uputi malo na razgovor sa edinom dijamantom Ilidžanskim.
dopuna, Džeko je DUPLO bolji od ovih pobrojanih jer da je on kojim slučajem brazilac ili neki afrikanac (u svakom slučaju sa boljim menađerom) vidjeli bi koje bi se brojke več sada vrtile a tek poslije SP 2010 abd sve bude po planu prošlo ............ naprijed za naš dvojac snova - Edin i Vedad vrijede sigurno sada po 40-50 miliona €
hahaha, Džeko bolji od Fabiana... jesi li ti normalan.... daj gledajte realno molim vas!!!!!
koliko para toliko muzike. Pa nije niko liud da proda vrhunskog igrača za 20 milioncica. Traže neke od najboljih napadača a neće da odriješe kesu... Džeko, Huntelar, Adebajor, Fabiaono. Naš Edin je najbolji od ovih svih nabrojanih i sljedeće sezone će vrijediti duplo više kad bude najbolji strijelac Lige prvaka. A Wolfzburg ima vrhunsku ekipu za sljedeću sezonu.
slab je ovaj menadzer
evo ti ga Galiani mozes ga brate samo gledati kako zabija, ne da njega VW, nije Berlusconi mocni od najveceg proizvodjaca automobila na svijetu :D http://www.youtube.com/watch?v=yNMfAzcj0Es
imam osjećaj, da si i na jahti bio u tom zimskom kaputu