Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Traže pravdu dan pred žrijeb. Mažu oči raji, na ove gluposti samo budala može da nasjedne.
Nema ovo veze sa žrijebom, i žrijeb uopšte nije važan. Savez daje ogromne pare Želji za neizdavanje licence, za nanesenu štetu ugledu kluba itd. Evropske utakmice možda neće biti tu, ali pare definitivno hoće ako prođe žalba.
Pa bivši direktor vam prekjučer kaže da je uplatnica falcifikovana. Jednom prevaranti, uvijek prevaranti.
@Terra_dementia Da je valjo i radio nebi bio bivši
Posudjene pare bacene u vodu. Jos vise u dubiozu.....nedam nama nek ide glava.
Šta vam je više debili? Krivi ste i još se kosite sa nogometnim savezom. Odgovor od UEFE glasi slažemo se u potpunosti sa nogometnim savezom BiH. Željovac sam ali ovo je sramota šta nam rade u klubu.
Blokiran račun a platili 50.000SF. Kako ??? Neko tu blefira.
HAHAAHAHAHAH JEL OVO ONI REPLICIRAJU😂😂😂
treba zelju pustiti ,ionako ce ispasti u prvom pretkolu
Mirsad Šiljak a.k.a. Raskopčano jeleće priznao da je uplatnica falsifikovana. U dugovima ste tolikim, da vam je račun zatvoren. I opet bi da se žalite i nekoga da tužite??? I to bi da tužite savez koji vam je valjao dok se stadion renovirao. Nisko ste spali, nije to lijepo.
Krenuli ste protiv ŽELJE svi redom od saveza do timova, koliko ga je savez oštetio samo na penalima bili bi brat bratu drugi na tabeli, Željo idi do kraja pa sta nam Bog dragi da, savez napolje
@ecipecipec1 Da,da... Mitomanija level Grbavica (čitaj top level). Svi krenuli protiv jadnog Želje, a Željo 2018. godine od svih sportskih kolektiva u BiH dobio najveću cifru od države, preko 800 000 KM. Jadni, mali Željo. Jednom prevaranti, uvijek prevaranti!
Smiješno postaje. Sad bi i da tuže savez, a kad su im za obnovu stadiona pare davali tad su valjali.. Ljudi tuže i generalnog sponzora jer nisu platili na vrijeme. Bože sačuvaj m
Potpuno ispravno, navijaci prvaka Sarajeva mi nisu jasni, umjesto da uzivaju u svom slavlju oni samo gledaju u nas i prizeljkuju nas raspad. Iskustvo me uci da svi koji misle drugima zlo ne zavrse dobro u zivotu.
Uci te iskustvo? Ko kad ste u januaru pričali "Bolje zrinjski, nego pitari"? Pa ste sad ostali i bez Evrope, račun vam zatvoren, a mi duplu krunu osvojili. Jel to iskustvo?
JA BIH JA BIH DA REPLICIRAM, DA REPLICIRAM, ONI NEĆE OSVOJITI?! ALI OSVOJIŠE, KMEEEEEEEE UMRO KMELJO KMEEEEEE
PRIKAŽI ODGOVORE (2)