Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidiš da samo seljini navijaci komentarisu... -15 vani pa ne izlaze iz kuće... Ne odvajaju se od tastature 🤣
torpedo udba vijestacki klub
Eto ti napolju, praviš stadion svom klubu, evo nas u tri horoza da vidiš kako se prazne klipače... Dat ću ti fuš šal Želje da šta opljačkaš, sirotinjo Nahorevska, bujrum
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Putem slave kreni ti opet prvak postani!
Hoće, ne brini, vratio se AMAR OSIM....
Šta ba? Zar nisu izgubili 0:8 neki dan...?
...''prije nego skupe desetak nastupa za prvi tim'' hahahahaha..
klix objektivan na nivou, kao obično. Što ne pišete ovakve tekstove za Želju, koji je izrazito bolji u poređenju naspram sarajeva. Željo je u protekli 4/5 godina prosto dominirao sarajevo. To se može i vidjet u gradskim derbijima, te na tabeli. Nikad vam ne padne na pamet da pišete ovakve tekstove pitari. Nje sjećaju se dobro da je Željo prošle sezone uzeo sarajevo 3 puta te imao razliku od 16 poena. Ali šta će ovi lihvari. Hoće da čuju ono što im se samo čuje
Divovi su obično glupi, ne znam ni za jednog pametnog!
hahhahahahahah grohotom se smijem 🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂
Ma dok se mi malo poslozimo, opet cete vi kone iz lavora na post 5-6 godina. Dusu ste prodali kosookom amidzi, a mi smo zeljini, zeljo je nas vazda bio i bice 💙1921💙
vi ste lutvini,lutvo je vas
Ko ovo briše komentare? Dino Selimovic i seljak iz Lukavca poktali klib za 3 godine kaonsda sto je za 20 godina BiH!
Admine, olakšaj dušu pitarsku, obriši sve bolan 🤣
Stvarno ne znam čemu ovaj tekst, pa FK Sarajevo ne može ni Hasetov turnir osvojiti bez pomoći sudija! Da ih ne guraju iz Saveza, ne bi trofeja imali u BiH! Čuj divovi, po čemu? Ima li ijedan poznati igrač ponikao u klubu da je nastupio u UEFA takmičenjima? Šutite i perite pare Tanu jer ćete se ugasiti bez toga!
Boja fesa, boja dresa, boja krvi, boja mesa..naprijed Saraj'vo
Do prve Atalante ili nekog sličnog...U svakom slučaju trenutno dobar kolektiv koji zasigurno neće potrajati.Znaš ti nas,.ebo ti nas.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo ❤
Nije ti vala kakav taj život 😎 Voli Želju, živi u veselju...bordo, fuj kaka
Volio bih da je sve tako bajno u klubu, ali , vjerujte, nije. Sreća i kvalitetan sportski odjel su razlog uspjeha. Uprava koja nije donijela ni jednu jedinu marku u klub ne može i ne smije biti zaslužna za ovaj napredak. Zajedno do duple krune.....!!!
Raspao se željezničar kao stara Jugoslavija, bjeze Blagojević, Jazvić, Čurjurić, Bakrač. Lutvo će u prvi tim.
@BOSANSKA AKBG
@BOSANSKA Pobjegli glavom bez obzira, cast nam je bilo igrati za zeljeznicar, ali mi odosmo. Doduse onaj Bakrac nije igrac ni za sajma sljive u Gradačcu, ali odose vam dobri igraci. A vi tacno nemate svoj cilj nego nas sjebati. O svom se jadu zabavite malo. Imate ga i previse.
E čuj DIV, ironija čista