Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne sale se pitari mogo bi zrinja izvisit ove sezone
Eeeeebi Zeeeelju Saaaaraaajvoooo
Ozbiljno pojacanje,jos ojacati kvalitet u omladinskom pogonu ,i imat ce ogroman projekat.S obzirom na pojacanja,ocekujem plasman u grupnu fazu Conference League
Dobar je omladinski pogon al se djeca ne cijene. Ramica prodase u zrinjski, Mulalic ode na posudbu u velez, Dala pljujemo redovno, golmani nisu losi koliko trener golmana nije kvalitetan...
Nek dobiju oba derbija i borac u banjaluci mogu vala i ispast ja ih volim
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jel ovo igro za rvacku...onda nam ne treba
https://www.youtube.com/watch?v=gxfkdBhv2kk&ab_channel=IzRedaOstalih
Bio veliki talenat al propo ko zeton, problemi sa zakonom nedisciplina u svim klubovima, zene droga alkohol, skoro je pravio redaljka parti, daj boze da se smirio
bravo mirvicu vrati ces navijace svaka cast jos samo santos iz zelje ,svi u napad jedan je hase
A ovi Teglasti RSovci jer oni nisu Srbi to je uvreda za Srbina pravog idi te na stadion Borca pa Gigucite od muke.
E jbg kad procitam komentar gazi Želju ko da je nama Pitarima jedini protivnik Željo,da Bog da ih mi svaki put u derbiju rasturili i Mi bili prvi (1) a Željo bio iza nas i to drugi ( 2) bolje da pare ostaju u gradu pa ili Sarajevu ili Želji.
Ovaj mi djeluje kao neka brza mamba valjalo bi s Brazilcem u tandemu bili bi definitivno najjaci duet u BH ligi a mozda i dalje..
Bas ne razumijem dezurne hejtere! Svi klubovi u nasoj premijer ligi se pojacavaju, narocito ova 4 koja igraju evropske tekme. I to je dobro i za pohvalu. Medjutim koga kod FK SARAJEVO da angazuje idu kritike, omalovazavanje...Cemu sve to? Evo u nasoj premijer ligi mimo sarajeva igra jos 14 fudbalera, bivsih fk sarajeva! Cemu tolika mrznja, ljubomora?
Ovo jbte djeluje kao ozbiljan transfer cak ..
Jel ovaj bolji od Edina Rustemovica?
Premierci vaza imali više para nego mozga.
Ima se, moze se 🤷‍♂️
Repka nikad slabija a liga nikad jaca. Apsurdistan.
Ne znam samo po čemu si zaključio da je liga nikad jača. Pa hajd' neka ijedan klub prođe bar prvo pretkolo evropskih takmičenja.
Komsije se ne sale.
Kad dodje na predstavljanje ce reci: uvijek sam sanjao da igram za Sarajevo 🤣🤣🤣🤣