Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupan, sprdao se sa Stupcanicom, a uskoro ce njegov klub igrati protiv te iste stupcanice derbije.
U originalnom zapisniku odluke Disciplinskog suda FS JUGOSLAVIJE  u detalje je naveden način na koji su utakmice NAMJEŠTENE, za koliko novaca i kakva je bila uloga klupskih radnika i igrača u namještaljkama. NKŽeljezničar i NKHajduk izbačeni su iz lige, rukovodstva klubova trajno suspendirana sa svih dužnosti u fudbalu. Mrtvi IVICA OSIM i Drago Mišo Smajlović osuđjeni KRIMINALCI koji su učestvovali u namještenim utakmicama, kažnjeni su jednogodišnjom zabranom igranja fudbala.
Simpatičan klub, ali ništa više od toga. Koliko god mi bio odvratan Amar, ništa nije pogriješio u izjavi. Igman je klub bez trofeja, za prosječnog poznavatelja fudbala apsolutno nepoznat. Možete osuđivat koliko hoćete ali to je tako.
Osvojili su Prvu ligu FBiH i to je trofej.
nasi treneri nisu relevantnu ni za svoj posao a kamo li za komentare o nasim FK. vidimo na kojim je granama nas fudbal i to najvise zbog nepismenih, glupih i umisljenih trenera. zbog toga vise ne pratim nas fudbal. Ali je i cienjinica da "veliki" sarajevski klubovi nisu dorasli hercegovackim.
Istorija je par imena i stogodišnji grb, da nije smiješno bilo bi žalosno. E baš ste mu “odgovorili”, mislim da će se sada zaključati u sobu i plakati danima.
Jad od trenera, sramoti prezime!
Ako pricamo o tradiciji Igman je ima ako pricamo o uspješnosti Igman je nema. Jedan od najstarijih klubova u BiH
Evo sta nas narod zna sta je tradicij,valjda postojanje a ne ko sta kako
Budala , te dudalwštine nasljedio od još ludjeg oca mu !
'ajde ba sta pjenite bez veze? Covjek je mislio na premijerligasku tradiciju, sta je sporno?
Amare, ti si poznat prije svega kao Ivicin sin, jašući na tome izgradio si "karijeru"...
Bogami iako mi nije ni najmanje drago naprotiv ali tvoj Zeljo postaje sve manji pa ce izgleda igrati derbi protiv Stupcanice koju si omolovazavao....I usput za Klix igraju trenutno prvi i drugi u državi mozda neznaju
Šta će kreten, prati srbijanske portale , pa se navukao na njihov rječnik. Od onakvog Švabe gospodina ovakav idiot da ispadne stvarno nevjerovatno.
Koliko god se busali u tu historiju sad su u rangu ispod Igmana i po bodovima i po godinama postojanja… ne zivi se od historije
Kamatar
Sta ako si star sto godina ne znaci da si nesto napravio u zivotu.Tako i Igman uz duzno postovanje prema kluby sta su to oni uradili u svojoj historiji.Najveci uspjeh ucesce u premijer ligi bh
Pitar sam, ovog cim vidim jezim se, vazda valja gluposti, ko na drogama.... Ali taj bio bas sam pazljivo gledao, i covjek kaze Igman nema nista osim tradicuju, i u Konjicu imas dosta raje, koju poznajem, i ne vidim sta je covjek ovde lose rekao...
imbecil