Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hadzicu dokrajcio si Sarajevo. U sarajevskom fudbalu ima para, ali nigdje kvaliteta od djecije lige do premijer. Znaci los sistem takmicenja i treniranja. Do nas je sto smo slijepi vec minimum 15 godina. Milijarda budzet a ne mozrmo djeci besplatne ttavnate terene obezbjedit vec dajemo komercijalnim skolama fudbala da zaradjuju na kvantitetu i unistavaju djecu bez da ikome polazu racune. Treneri moraju vise se obrazovati i vodit djecu na medjubarodne turnire.
Sjecam se da je Paja djecu vodio u Belgiju odmah poslije rata na turnire. Ovi danasnji do Kvarnera ako odu to je uspjeh.
Super komentar brate, sve si u pravu. I drzava, a pogotovo klubovi trebaju uvesti sistem gdje bi talentovana djeca imala besplatno treniranje od svoje 9-10 godine...Naravno djeca koja prođu kroz selekciju ljudi koji znaju ocijeniti ko ima talenat, a ko ne i svake godine novu generaciju upisivati...Usput zabranu dolaska na trening roditeljima, jer se zna dogoditi da sole pamet i djeci i treneru.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sarajevo nista losije rezultate ne bi imalo prethodnih godina da je ulagalo 3 puta manje novca u igrace a ostatak u omladinski pogon. Premijer liga BiH nema nikakve zvijezde sve su to igraci u par deka al su zato razlike u platama ogromne, kad to skontate pocet cete i praviti rezultate
Jadovi.. ovo je FKSarajevo…. !!!
E pose*em vam se na analizu, samo nabrajanje poznatih cinjenica i hronologija. Bh. sportsko novinarstvo je dno dna
Najbolje čelu za trenera on bi napravo nešto ili safeta susica mrvicu on je djete koseva
Sretno Feđa...volio si Sarajevo... Kad ne ide ne ide...
Ovaj klub iz korjenja moraju voditi samo stranci! Naši jednostavno to ne mogu, jer cim namirišu novac ( koji dolazi od stranca) naš mentalitet je tu odmah, ukradi, zavrni , daj da se prvo ja napunim, Pa sve drugo ostalo šta bude… stranac - na primjer jedan švabo dodze i gleda da naprvi uspjeh neki, da gradi svoju karijeru kroz rezultate- bio sportski direktor ili trener! Kada kazem stranac treba da preuzme to, ondah mislim na strance van „balkana „ !
Preuzmi sad Igman haha
Možes sad u Stupčanicu iz Olova moj Dudara
Krivo mi je kada pročitam ovakav naslov zašto pokojni William Shakespeare ili Lav Tolstoj nisu živi pa da ovu dramu ubace u bukvare ili vam ga čitanke. Bježi bola seljak umislio da je Mourinho pod naletom slučajnih rezultata. Dao otkaz prije dobijanja istog. Objektivnim ljudima je jasno da Feđa nije dorastao pritisku stoga Lp.
ti si ublehaš od novinara,od prve ozbiljnije utakmice na pripremama protiv CELJA..vodilo se sve ,samo to ublehašima poput tebe nije jasno i treba 6 mjeseci konstantne loše igre da ko biva prosipaju pamet
šibicarska čapri. On će osvajat evropu,veze nema ni sa životom ni sa fudbalom
Fedja izadji i kazi ko te bojkotuje od igraca i taj vise nece igrati sigurno svi ce stati iza tebe
Dodji i Slobodu care, vjerovatno ce biti volonterski rad ali eto ti dobrog izazova da pokusas karijeru vratiti na pravi put.
Husrefe,vrati se
Najveća neznalica i ubleha koja je kročila u klub. E sad čelo,pa direktorica ofajla,pa Mirvić Instagram predsjednik.Tim redom 👋👋👋
Kakvi ba pehovi pvaj frajer nema pojma