Komentari (216)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
proslavljeni BH nogometaš Tarik Hodžić , jesam li ja jedini koji jedva da je čuo za Tarika Hodžića.
Igrao u Želji, pa se proslavio u 2.-oj turskoj ligi!
"Dabogda ceri da te aga uzme al cigani se motaju oko kuce" , kad ovi nasi cuju kolika je Terimova satnica vratice se pokunjeni brze nego sto su otisli.
Sto se raspravljaju na nacionalnoj osnovi i svadjaju cija je i kome pripada. Video: https://www.youtube.com/watch?v=BuAt2frdLjM
Nažalost, ni Terim nam ne može pomoći. Nažalost nas maximum je bio sp u Brazilu i to čestitam momcima, koji su izborili svojim talentom, iskreno njima nije ni trebo trener. Nakon sp-a naša liga, naša dijaspora nije dala niti jednog igrača vrijednog pažnje, zahvaljujuči prvenstvenu uhljupima iz saveza. Takoda crno nam se piše.
UZMIMO NJEGA
Sad ce Milorad raspisati referendum 😂
Ma Amar dobija poziciju,babo njegov odradio to vec. Ovo je samo show da se ljudima cini kako je prosirena lista kandidata i da ljudi na kraju lakse prihvate izbor Amara.
jbt, ovo gdje god zna za kakvog trenera, predlozi ga za selektora..
nema druge morace slusat sultana :)
Fatihu ce biti lako primjeniti nacionalni kljuc u repki...on ce i onako sve same Turke pozivati!
Vlah nikad nije bio izbornik u historiji bih,ima milion vlaha,a oni hoće da uvezu Turčina,dje tu multikulti.
Ko ce biti selektor mene kao hrvata a i devedeset posto drugih hrvata ne interesira, imamo svoju reprezentaciju i cekamo SP.
od djeda ti djed rodjen u bosni a ti hrvat..mozes govorit a cinjenice su cinjenice
Ta će on
On ima i jare i pare. Ako mu fali malo NASE zejebancije onda ce sigurno pristati.
Nece niko trenirati dzaba
Samo Imperatora.
Uh, ovaj dolazi s bicem. Taman takav nam treba.