Nogomet
0

Fabregas: Real Madrid i Bayern me nisu impresionirali u Ligi prvaka

Totalsport
Cesc Fabregas (Foto: AFP)
Cesc Fabregas (Foto: AFP)
Branitelj naslova Bayern i Real Madrid kotiraju kao najveći favoriti za osvajanje Lige prvaka ove sezone. Barcelonin veznjak Cesc Fabregas sugerira kako se njegov tim ne treba bojati nijedne od te dvije ekipe.

Real Madrid je u prvom susretu osmine finala deklasirao Schalke u Gelsenkirchenu sa 6-1. Bayern je, pak, na Emiratesu dobio Fabregasov bivši klub Arsenal s 2-0.

"Svejedno nisam impresioniran. Realova utakmica je ponudila rezultat kakav baš ne možete često vidjeti u Ligi prvaka. Schalke se praktično predao kod zaostatka 2-0, iako je malo prije toga mogao imati 1-1. Bayern može osvajati njemačka prvenstva i kupove 90% vremena, to mi ništa ne znači. Jest, dobio je prvu utakmicu protiv Arsenala 2-0. Vidjet ćemo kako će završiti na kraju", izjavio je Fabregas.

Ponudio je uvjerenje kako njegova ekipa može odbraniti titulu prvaka Španije, te proći u sljedeću rundu Lige prvaka, nakon što je savladala u gostima Manchester City s 2-0.

"Barcelona je najzahtjevniji klub na svijetu. Moramo biti maksimalno ujedinjeni. Znamo da možemo dobiti gotovo svaku utakmicu ako igramo na sto posto. Protiv Manchester Cityja smo odigrali dobrih prvih 90 minuta, ali smo svjesni da nam slijedi teška uzvratna utakmica. Manchester City je još uvijek živ, kao što su i ostala dva engleska kluba, Arsenal i Manchester United. Utakmice u nokaut-fazi traju 180, a ne 90 minuta", smatra Fabregas.