Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji glupan, pa niste opucali na gol protiv City-a dok niste dobili penal.
malo je reci da je glup....
ljepše zvući....malo pametan
nisi ni ti nikoga impresionirao.
da imate boljeg trenera opet biste bili najbolji
bit če da to strah od protivnika govori iz njega
Bas se vidi da fudbaleri ipak nisu "pametni" ljudi...Njihova sposobnost lezi u trcanju i kod nekih eventualno u baratanju s loptom, ali upotreba mozga je NO GO!
ne seri
pobijediti arsenal u londonu 2:0 uz omjer suteva 16:4 i posjed lopte 78:22% na strani bayerna nije nikakav rezultat. ali je zato barceloninih 2:0 i omjer suteva 7:6 i 60:40% posjeda lopte u manchesteru ipak ogroman uspjeh. o realu necu da pricam jer je rasuo schalke. mislim ovako arogantnu izjavu dati to je smijesno. da je to ona barca prije 3 godina pa hajde ali ovako je ovo glupost.
glup si...
nek' ste vi impresionirali, više su vam sudije pobijedile nego vi :D
Igračina!