Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Fudbal je više id igre, Velež je više od kluba."
Ok, drago mi je zbog Velež i želim im mnogo uspjeha slijedeće sezone u PL BiH. Ali brate smoriste više vijestima o njima. Kao da su duplu krunu uzeli, a ne ušli u ligu iz koje nisu smjeli nikad ni ispasti. Tek ih sada borba čeka prava.
konacno neko istinu da kaze
Ja kupim kruva i kukuruza što dobijem para od SDA što širim njihovu propagandu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Oće li Ultrasi uveličati slavlje?
Izvući se iz onakvog ponora je za svaku pohvalu, ali ovoliko slaviti povratak u jednu od najslabijih liga Evrope je ipak pretjerano. Onda je Torpedo Udbaspor trebao slaviti 7 dana.
VELEŽ IMA DUŠU ,IZ ČITAVE BISNE I HERCEGOVINE ,SRBIJE ,HRVATSKE......NAVIJAJU I VOLE VELEŽ,SAMO ONI KOJI MRZE PRAVO SE BOJE.MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Malo podataka za neupucene-lako provjerljivih!U "slobodarskom" ist Mostaru zivi 11 hrvata i 200 srba!U "ustaskom i uzp" zap. Mostaru 7000 bosnjaka i 2500 srba!Ist mostar-grad sa najvise vehabija po metru kvadratnom u evropi!A ovaj Fajicev velez plesat ce samo jedno ljeto!
@stern TruHlu ti mamicu j**em
@stern čuj istocni i zapadni Mostar, jarane svi ste vi dole u Mostaru prolazni, al Mostar ce uvijek biti "JEDAN". Nisam iz Mostara...pozzz
Treba poslat 20 Ultrasima bivsim RA .Ici.Forci,Gabi,Zizu,Cufiju,Henriju itd i pozvat ih da dodju na proslavu da uzivaju sa najvecom ljubavi koju su ikad imali a to je Velez !!!A kad osvojimo Premijer ligu pravicemo docek na 2 mjesta jer nece moci svi da stanu jedan docek ispod Starog Mosta a drugi na Rondou !!!
@Rudnik Pravi ćemo na njima feštu.Degenek RA HZ dali da sad UZP ultrasićima malo degeneka .Fali još.
Drago mi je zbog veleza Ali sto je previse,previse je
Ko da su Ligu prvaka osvojili ! Koji se moj radujete kad ćete za godinu dana nazad !? Nije u pitanju igra, već politika, valjda vam je to jasno.
@MostaracOdDo Baš Đaba priĆaš, kad ti šuplja.... Vidimo se za 365 dana, a do tada uživaj X)
Da kojim slučajem nema Zrinjskog na drugoj strani Neretve Velež bi bio poput Čelika ,Slobode...
Velez se voli srcem i simpatijom...pozz od Zeljinog navijaca za sve Velezovce
e da i to dozivimo, proslava pobjednika federalne lige.
Izronio stari za one sto ga vole... Bravo rodjeni!!
a vidi sarme. isprica li ovako ikad ista o bliskom susretu sa ultrasima i to u "svom" kaficu heheh
@misMEKINJAS Uvjek ste face bili kad je 7 na 1, ili u 5 ujutro kad cuke nema vani pa prospate na stolicama neku silu 😂😂😂🖕🖕🖕
Naporni ste vise!
Prije nego me popljujete, ali zar nije pretjerana euforija? ( kao i sve kod nas). Ta nije osvojio ligu prvaka nego se tek vratio iz druge u prvu, u jednu od jadnijih liga bivše države. Za koju ni dan danas ne znam zašto ste Premijer ligom zove 😋 kad u Evropi meda ne možemo.
Ljudi ko da su usli u grupnu fazu lige sampiona, opet ce te ispast debili