Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar je ovo stvarno nekome smijesno?
Jest, nazalost, bumerskoj dijaspori. Lik je ostao na nivou nase male klinike, koja i je i svoje vrijeme bila samo latentno smijesna
Spaha je bio velika prznica, ali je ostavljao srce na terenu. Išao glavom gdje drugi nisu smjeli kopačkom. Rijetko koji meč je završio bez krvavog nosa, ali su zato i protivnike iznosili da terena. Stara škola.
Muslimanima Hrvati zive besplatno u glavi
@gooUser1710954352 hrvati zive kod Bosnjaka u moodima
Saćeš poltronu dobit nogu iz te agresorske zemlje
Jesmo li bili agresori kad smo vas na tisuće primili u hotele 90ih nezsahvalniče. A niste ni vi nevini po tom pitamju, sko ćemo pričati o tome.
Bravo Enise kroz šalu al u centar 🤣
ŠUPLJIKATOR
sta ste bolan vi dali, majmune neduhoviti
Jeli ovo onaj glumac sto je reko da smo se sami poubijali. !?
I sad prica slicno cak i u ovoj predstavi, samo malo perfidnije. Eto njemu neko rekao "sta glumis u ivkovoj slavi kad mi imamo toliko svojih bajrama" ??? zamisli samo tu glupost i laz. Onda velicanje Bate Zivojinovica, MIlosevicevog covjeka, onga ko je podrzavao agresiju na nas. Bata mu je De Niro kaze Enis, Jeste u mom k.
Ovaj Beslagic je extra odvaran lik.
Tom logikom, bosna je spahica ukrala hrvatskoj. Jedini musliman koji je ikad zaigrao za hr i to u utakmici b ekipe hnl-a bio je alenov stari koji se kasnije presaltao na bh repku.
Ono kada ti je direktor lik koji je sašio opravdan šamar Modriću
Kad i gdje?
A negadi nam teprezentaciju Spahicu sa tim spijunom hrvatskim. Sta ti je covjece ti si direktor reprezentacije. Zasto sa tim izdajnikom uopste kontakt imas! Fuj. Taman covjek pomisli dolaze nam bolji dani, kad ono. Bljak
Nije se rodio naporniji lik od ovog Enisa, zbris’o u Minhen na vrijeme i sad konje ko on….Dva glumacka antitalenta Enis i Tarik, a ne moze portal otvoriti da ih nema.Spaha bio dobar fidbaler, ali nije ni za kakvu funkciju.
Nakon predstave ostao sam i dalje sjediti,a svi oko mene ust.še...haha..i ovaj moj vic nije smiješan
Jeste smiješan jer očigledno ne poznaješ Dubrovčane.
Očekivani potezi selektora koji nikad ni pjetliće nije vodio. Vico trlja ruke jer nije bilo bolje opcije da ujaku ispuni želju. Želja je razvaliti reprezentaciju.
Barbarez da razvali reprezentaciju? Bajramovic i Spahic, koji su ginuli na terenu? Mozga ti nemas, ocigledno.
Sta se ima razvaliti a da nije razvaljeno ili nije cak niti postojalo,tako da moze jedino slucajno nesto napraviti,..
kaže šemso svi su pucali