Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
https://www.facebook.com/Gerrardtips1x2 U subotu ima info match kvote 6.50!
Sine sretno ti bilo u zivotu i ne osvrci se na ove internet papke kojima je dusmanluk u krvi!
dobar ovaj malii dobar pravo bice In sha Allah od njega nesto..
Jeli ovo trebalo biti smiješno ako jest nije ni malo....čuj najkvalitetniji u ligi ahaha
je*i ti mene ako ovaj prati premijer ligu :D
'Za njega je prošle godine bio zainteresovan i zagrebački Dinamo, ali kao i svakom igraču iz BiH, papiri su predstavljali veliki problem, u Elminovom slučaju nerješiv.' netačna informacija, papiri ne bi trebali biti nikakav problem. treba samo potvrda roditelja da se slažu da dijete ide u zagreb, prijavu boravka i ostalo rješava dinamo.
Druze nemas pojma koliko nisi u pravu. Ja sam iz Jelaha i znam koliko je naš Tomas Dadić (1999.godište - proguglaj) imao problema preći iz Borca u Dinamo iako je imao dvojno državljanstvo. Najmanje jedan roditelj mora živjeti i biti zaposlen u Hrvatskoj, veoma veliki administrativni zahtjevi, da ti se zgadi, ali mali je uspio otići i završiće garant u Engleskoj, ali veči je problem što za našeg selektora nije dobar a već dobio iz Hrvatske poziv.
xanadu ne mora strani igrač imati državljanstvo neke zemlje da bi u njoj igrao. lično poznajem nogometaša koji ima isključivo bosansko državljanstvo i igra za juniore u jednom hrvatskom klubu. dakle nema prepreke. on samo kao maloljetno dijete mora imati dozvolu roditelja. prijava boravka i ostalo to se reguliše prema zakonu te države u koju dolazi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jelasani moji, svaka cast pasicu, bahticu, agicu i ostalima na radu u omladinskim pogonima! Iz ovog kluba smo dobili i Travancica, isti kalup mali Hadzikadunic! Sretno, i postao nam zmaj aBd.! Pozzz
Ima tu i dvojica mladih talentovanih momaka u Želji - Mujagić i Bedak, i ako Bog da biće ih još, samo nastaviti kvalitetan rad sa djecom.
j ebo ti zeljo mrtve
PRIKAŽI ODGOVORE (1)