Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dajte nam izjavu Sancheza opet o Džeki molim vas hahaha Džeko decenije će proći da BiH opet dobije takvog bombardera .... DUBOKI NAKLON MAJSTORE
@KIKSERba Kakav glupan
@puJ-do SJEB.O SI KONCEPCIJU KIKSERU!! OVO JE CISTA KRKACINA,TASLACINA,TARABLJENJE !!! nad malim ugursuzom kikserom:)
Drugi gol, ote im dzeko loptu ko siptari djikanima kosovo hihihihihi
Dzeko kiklop i gigant
Bravo babuka ziv i zdrav bio
Ovo je njegova sezona
Džeko u samom vrhu napadača svijeta ove sezone. Svaka čast majstore.
BOSANSKI DIJAMANT /E\ / D \ \ I / \N/ -
BRAVO MAJSTORE DOKAČIO SI VRH EVROPE TRENUTNO, SVAKA ČAST SAMO GAZI NAPRIJED :))
Dzeko i Ibisevic ko nekad sto je Brazil imao Ronalda i Ronaldinja ..
Najveći strijelac sa prostora bivše juge. Kontinuitet , traje godinama. Ko nevjeruje nek ode na wipipediju. Čak i Ibrahimovića će da šije ako potraje kao on i penale da puca. Ja i ne trudi se kad igra repku 83 nastupa-49 gola, Zlatan 116 nastupa-62, . Baloteli oko 75 golava u karijeri , 13 za Italiju. Ta Džeko karina, to će stručnjaci reč. Bravo googeteru,bZmaju.
Jel sreća i što je najbolji strijelac lige?
@Xao Bravo majstore, jednostavno receno, a sukno si ga svima :)
Samo trpaj gospodine! #1
A ja htio na pocetku sezone igrati da ce Dzeko biti prvi strijelac lige u ovoj sezoni...raja mi kaze nemoj ovo ono..jjoooooj pa ti slusaj bosnju puuu!
Vidi ovog sanceza sto gleda kako ga Dzeko zabija, a prije dva dana kad je davao izjavu ja kontao Dzeko nece lopte primiti... E moj ti, Nadam se da si se uvjerio da se Dzeko ne moze cuvati :) Bravo Dzeko :)
Liga krojena za njega.Svaka cast nek si se izvukao iz premiershipa
Dule Savicccc
BH MASINA DZEKOOOOOOOO
Bice i baklava kod Amre😀