Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Golove koje je Džeko postigao za Wolsfburg, Mančester, Romu i Inter ne mogu se porediti sa golovima mitrovića u Andrlehtu i Fulamu (većinu u Čempionšipu) tako da Džeko the best!
hahaah da si u srednjem vijeku ti ne bi bio dvorska luda, bio bi p*šač k*rca dvorskoj ludi koliko si inteligentan.
Bravo fakto, porediš njemačku, englesku i italijansku ligu sa beligijskom i engleskom drugom ligom. Ne treba ni porediti. U ovakva poređenja ne bih računao golove mimo lige petice.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bit će još pogodaka bože zdravlja našem maistoru.
A Bulevar je rođen kao dijagnosticirano mentalno zaostao...
Dzeko je Svjetska Klasa.Toliko Golova u Ligi Petica i u Reprezentaciji.Nece ga niko stici.A igrace jos 2-3 godine.Najbolji Napadac s ovih Prostora.
Josip Skoblar je bolji od Deke! Jeste ki culi za Davora Šukera mizda?
Suke je bio dobar ali Dzeko je bolji i konstantniji.Suker je samo bio najbolji Strijelac Svjetskog Prvenstva i to je to.U Ligi Petica nije bas puno postigao kao Dzeko i za Reprezentaciju je Dzeko da vise Golova i bio najbolji Golgeter Njemacke,Italije Evropa Lige u Ligi Prvaka preko 30 Golova.Prvak Engleske itd....
Dzeko je Svjetska Klasa i najbolji Napadac s ovih prostora.Niko ga nece stici
Kad on ode u penziju,proglasiti dan žalosti....
Ako racunas golove lige petice,Mitrovica nema ni u k*rcu
sta ovi racunaju tacno, pa mitrovic u ligama petice ima manje golova od spahica, covjek igro pola karijere najjaci protivnici mu bili millwall i psv
Ma glupo poređenje Mitrovića i Dzeke.. Srbin će igrati još 2-3 godine na vrhunskom nivou i kapak, jer sada ima 28 godina a po izgledu tijela neće još dugo. Druga stvar je što nema mentalnu snagu i brzo će mu dojaditi fudbal. Bosanac igra vrhunski u 37-oj i igrat će još 3-4 godine. Ima super tijelo i mentalnu snagu. Znači nema šanse da Mitrović bude i blizu Džeke.
dzeko i mitrovic se ne mogu porediti dzeko je u vrhuncu svoje karijere osvojio bundesligu zabio 30 golova i uz to otisao u mancester siti dok mitrovic zabija golove u drugoj ligi i u prosjecnoj ekipi u kojoj svaki iole dobar napadac moze biti nosioc ekipe i predstaviti se isto kao i on . Dzeko je nas najbolji sportista otkako bosna postoji svidjelo se to nekom ili ne i treba mu skinut kapu koliko je puta ovaj jadni narod usrecio
Ma Džeko je usrećio i mnoge koji nisu jadni. Da mi je znati koliko sam puta pobjegao sa posla da gledam Džeku. 4 gola Tottenham-u, prvi igrač na svijetu koji je dao 50 golova u 3 lige uz petice.... Halo ba ljudi, kakav vas Mitar spopao.
a neki dan sam dobio više dislajkova jer sam napisao da je džeko bolji od Mandžukića
da se razumijemo, i Mandžo je mašina
Koga boli k za bivsu Jugoslaviju? Ovakve statistike tjeraju oprane mozgove da se svadjaju i prepiru. Edin Dzeko najbolji strijelac Bosne i Hercegovine i svjetska klasa.
Svjtsko a nase
Stignit ce njega Livaja 😎 T1950
Stignit?
I onda ga ovi žabari prozivaju, budite ponosni što je dio vašeg kluba !!!!! seljačine
Kako su se lijepo poredali po bivšim republikama - iz svake po jedan.
Djeci i unucima cemo pricati kakav je Dzeko igrac bio......