Hrvatski mediji o bh. dijamantu
0
Džeko je ono što su nekad bili Hase i Pape
Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koje su zasluge BiH saveza za plutajuće cijene? Naravno da je u BiH postavljeno pitanje što je u svemu ovome radio njihov savez kako bi zaštio navijače i došlo se do zanimljivih saznanja: Portugalski savez je 23. listopada objavio kako će cijene ulaznica za gostujuće navijače biti 5 i 10 eura, ali je nakon sastanka predstavnika saveza dogovoreno da će cijene ulaznica za gostujuće navijače biti 25 eura. Očigledno je kako je BiH savez pri tome \"branio\" interese njihovih navijača.
Komentari su odron,katastrofa,valjda će se naći neko normalan da prokomentariše tex. @ja ja Potpisujem !
A gdje je Pipo,da ga gripa nije uhvatila!??
dzeko je papetov polni organ, kako neka budaletina moze porediti bobuljicavog retardinja sa bogom fudbala.......
jasta radi pape = het-trick argentini ;-)
Ihhhhh komentara i inteligencije.. ma, ljepota za procitat\'. Jednostavno co\'jeku tesko da se ne ukljuci u tako frutful diskusiju. Zali boze energije i vremena koju vecina ovdje ulazu. Kontam, jel\' treba vremena da se skonta i sroci komentar tipa \"mosnjikistan\", \" guzno crijevo\", \"oprani il\' neoprani\", srbovaki ili naki\", ili to samo po sebi dolazi?
branka,pazi da ti ne upadne
Jedan je Hase!
Dzeko je zlato! :)
@Branka RS jesi vidjela kolki mi je
joj ovog Cire, iz bosnjackog suuppka mu samo noge vire. koji uvlaciguz yebo sebi nanu. da hoce izgubit da mi se jednom skinu skyrca a i ovaj matori da dozivi od baliya ono sto zasluzuje i sto ga sleduje bez obzira...
hmmmmmmmmmmm, hmmmm, mmmmm .... uf, ispade mi baliya iz guznog crijeva. ovo je gore nego da abortiraš.
moje pseto se vabi na džeki - džeko.
hrvata za predsjednika mošnjakistana.
Vladavić je bosanskohercegovački nogometaš. Karijeru je započeo u izbjegličkom klubu Bregava Iskra odakle je prešao u mostarski Velež. U ljeto 2005. godine potpisuje četverogodišnji ugovor sa FK Željezničar gdje se vrlo brzo nametnuo kao jedan od najboljih igrača kluba,