Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da si radio na kasi u konzumu,nebi imao problem sa amrom,jer nebi te ni primjetila
Kako ste bolesni. Na svakoj zeni je bila redaljka, a vi trenirate desnicu u 30+ na maminom kaucu. Eto to je.
pitanje je samo dali ti dzeki iskreno govoris da se kani rospije.. ili mozda ti je krivo sto njega primjecuju rospije a tebe ne?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
I kažu ženi se pa da ti žena šefuje....
@doktor.kvaternik zena igra igru nevidljivu muskarcima.. a onda odjednom se probudis u sistemu koji tebi oduzme imovinu.. samo jer nju zasvrbio picic za nekim drugim ;) mora cijelo drustvo biti patrijarhalno da bi zena bila na mjestu :)
@doktor.kvaternik probaj otrest sakom od stol na zapadu.. ispast ces sovinista.. jos ce te optuziti da si je silovao.. pretukao.. itd itd.. jaaadnica.. i onda je sud nagradi tvojom kucom, ustedjevinom..itd..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovo je pravi članak za nivo intelekta klix komentatora. Najčitaniji članak, lome se koplja oko njega, drkačići puni kompleksa bacaju svoja mišljenja šta bi oni uradili svojim djevojkama kod kojih nisu bili prvi ubadači dok im za to vrijeme pravi džentlemeni griju bračni krevetac. Dopustite da samo pljucnem na vas tako plitke i ležerno krenem usrećiti još koju nesrećnicu...
Pustite covjeka i njegovu porodicu na miru...Nije zasluzio uvrede na racun supruge koju toliko ponizavate...Oboje su normalne osobe, imaju zivot koji sami grade i djecu koju podizu zajedno. Edine, sretno u nastavku karijere gdje god ona bila.....
A djokovica jedna sjebala ko dijete
dzeko jesi li je pitao koji si joj po redu???????
nece amra u englesku pametna ... ovamo je klima bolja i sve je blize .... a u chelsy se Djeko ne bi naigrao i na kraju bi propao, sad sto zaradi -zaradio je, jos kad bi kinezi ponudili dobru cijenu - uzmi lovu i bjez kuci, godine nose svoje ...
Mislim da bi odlazak u Chelsea bio pogresan korak. Znamo da Edin ne voli sjediti na klupi, a pored Morate se ne bi nesto naigrao. S druge strane u Romi nema bas neku perpektivu sto se tice osvajanja titula, ali barem igra svaku utakmicu. U ligi sampiona ne bi svakako mogao da igra sa Chelsea-jem, a mozda se bas tu iskaze ove godine sa Romom.
U Romi si Cezar, u Chelziju si opet na klupi, U Rimu sunce u Londonu kisa, u Italiji familija, u Engleskoj budale
Jeko Dzeko?
Koja omalovažavanja u komentarima, omalovažavanja radnica u Bingu, običnih ljudi.
Chick fight 👊💅🏻
Malo je smiješno da žena koja se udala za fudbalera ne prihvata činjenicu da njen čovjek ide za karijerom i gdje mu je bolje. Nije u redu da Amra uopće komentira Edinovu karijeru i transfere. Umjesto da mu bude podrška i da prihvata njegove odluke kao što dolikuje odanoj i čestitoj ženi, njoj se nešta sviđa Rim, Italija, pa je to razlog što je ona protiv Ćelzija...Smiješno i do bola bezobrazno od žene koja je s djetetom u mirazu uhvatila najpoželjnijeg neženju, momka.
ona voli francuske kite i talijanske sa francuzom ima djete koje dzeko uredno hrani a mozda se i sa tottijem prcila pa nece iz rima
Nas najbolji kloc papucar i njegova kurava
Dzeksone pokazi ko je babo haha
Strašan igrac, ali papuca 😂😂