Nogomet
22

Drogba: Možemo pobijediti Real Madrid

Totalsport
Didier Drogba (Foto: AFP)
Didier Drogba (Foto: AFP)
Iako su nogometaši Galatarasaya vrlo skromno startali u tursko prvenstvo, njihov najbolji napadač, Didier Drogba, optimist je uoči prvog nastupa u B grupi protiv Real Madrida.

U turskom prvenstvu je Galatasaray upisao tek jednu pobjedu i tri remija u prva četiri nastupa. Protiv Real Madrida je igrao u Ligi prvaka i prošle sezone, i to u četvrtfinalu. Iako je madridski klub prošao dalje s ukupnih 5-3, Galatasaray je u Istanbulu prije pet mjeseci pobijedio s 3-2.

"Ovo je nova sezona, nove utakmice i možemo ih opet pobijediti. Moramo pokušati odigrati dobar nogomet i pružiti 100 posto naših mogućnosti. Još jednom ćemo igrati protiv nekih od najboljih ekipa u Evropi, ali mislim da imamo dobre šanse proći grupu", ponudio je Drogba optimističan pogled na grupu u kojoj su još Juventus i Copenhagen.

Da madridskoj ekipi neće biti lako u Istaknulu, najavljuje i trener domaćeg sastava Fatih Terim.

"Real Madrid ima sjajne igrače izvanredne kvalitete na svakoj poziciji. Vrlo su snažni i favorit u našoj grupu. Ali, mi se možemo takmičiti sa svakom ekipom. Uz podršku koju imamo s tribina od naših navijača, svi znaju što moji igrači mogu napraviti. Poraz nije opcija koju ćemo prihvatiti. Poštujemo sve naše suparnike, ali isto očekujemo i od njih, da poštuju nas. U Istanbulu nikome nećemo dopustiti da se osjeća ugodno na terenu i sa svakime se možemo nositi, pa tako i s Real Madridom", rekao je Terim.