Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U zivotu mozes apsolutno sve zamijenit (posao, zenu, auto, stan) ali nikad i klub za koji navijas!!
Tako je!!!
Kako kaze pantic ova covjek je ko dvoglavi arapin, nio veliki navijac veleza sad zrinskog, pisao cirilicom sad latinicom, bio najveca komunjara sad najveci hrvat
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Najgore je biti prelivoda i izdati svoje ja. Navijas za Zrinjski samo zbog predznaka hrvatski. Pa i jedan otpad kao sto je Nele Karajlic je ostao dosljedan sebi pa kaze da i danas navija za Zelju ali ti si posebna prica izgleda.
Nije ni Velež ono što je nekad bio Velež, danas je to ni manje ni više sve samo ne Velež, može se reći da je to Vehlež, a ne onaj pravi
Točno! Naj gore je bit PRILIVODA! PRODATI se za siću! Prodati i vjeru, kakp su neki davno radili...
S tim je najviše profitirao Velež,😉
Ponesi zastavu dragane covicu 👹👹👹👹👹👹
Kako vjetar puše tako se ovaj okreće.!☝️☝️☝️
Halooo KLIX !!! Ma boli nas KITAROVIĆ za koga je ova SPODOBA navijala, ili za koga danas navija !!! Šta je ova SPODOBA napravila za GRAĐANE, osim što je sebi IZGRADILA DVORAC na Radobolji !!!
Ljiga od čoveka
Dragan Covic poznati Kameleon..
Sta nacionalizam uradi s ljudi, mene kad bi mucili ja se ne bih odrekao svoje Slobode.
I to govore sve l potomci osvajača okupatora oni čiji su preci uzeli tuđu vjeru a vjera je identitet i ne mijenja se nikad a većina hrvata je obranila i sačuvala su vjeru 500 g okupacije hej čujete li vi to
Sakrio bi ti to da možeš, ali ne možeš. Sakrio bi ti i da si bio član Saveza komunista. Ali ne brigaj, dok je ovaca bit će i vune. Problem ti može biti samo što ti se ovce rapidno osipaju Dragane. Sjeti se Ćaće tko je i šta je bio, a gdje je sada? Gledaj ti svakako da na vrijeme budeš sa one strane BiH granice, jer ne bi bilo OK da ti BH poreski obveznici plaćaju još i smještaj u Vojkovićima ili Zenici.
jel se ovaj poceo dozivati tobe
KAKO HDZ KAŽE A NE TI KONJU JEDAN
Eto velika stvar što više ne navija
Pa dobro opet je covjek iskreno priznao, mogao se praviti lud do kraja kao sto se danas političari prave pa da je rekao, to je bilo nesto kratkotrajno mladalacki pogresno i slicno Ne gotivim ga svakako ali eto samo kazem da se mogao i lud praviti ali nije
Dragane, Dragane.. I sad je u duši komunist jer je tako odgojen i njeguje taj nacin zivota, kao i vecina istaknutih hadezeovaca. Samo drzi vlast, sisaj sto više mozes, nek je meni dobro ostale ko j***.da se kojim slucajem promijeni rezim i vrati se juga, odmah svi okrenuli plocu i stali uz vlast i kofol nove ideale, to su takvi ljudi. A zrinjskom su nazalost dali hdz predznak i postaje fejk kao i oni svi.
Samo potvrdio najbolji transparent, koje su napravile Horde Zla: "Vi ste samo izrodi iz matične knjige Rođenih"
Jel su to Horde mislile na 1463 i 1992u pitam za jarana Mehu jer jadan nije siguran jel se to misli na njega ili na njegovog kurajber dedu Blaza?