Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa i da je bio gol, ne bi se priznao
A lopta jebušna je bušna, felšava😂😂
jao vijesti
...i ova Njemacka je spala k*rcu za usi otkako se tamo naselilo mnostvo stoke sa istoka,Balkanaca,Poljaka,Slovaka,Turaka...ti narodi da valjaju cemu ne bi bjezali iz svojih drzava nego bi ih napravili pogodnim za zivot.
A gdje ti zivis da te pitam i kako zivis?
Eto ostavili su tebe tamo negdje pa ti napravi i neka ti bude dobro.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sto se ne bi desilo i u Njemackoj?
D.P. da se prijavi na takmicenje za najgluplje naslove na dunjaluku, ili nesto slicno, ako postoji. Tip lika koji za dobre stvari u Austriji ili Svicarskoj kaze "Sto ti je Njemacka..."
Tamo se lopte ne buse niti ispuhuju, tamo su putevi ravni kao ispeglani, tamo svi voze velike mercedese i BMWe, tamo kisa nikada ne pada i sunce stalno sije, svi jedu zlatnim kasikama... Bar tako Balkanci misle