Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Noc je bila fenomenalna! Apsolutna podrska Robiju
Hajrovic, KolasInacm, Begovic....who dat?
@Messier31 Moralo se sinoć pobijediti. Ako nije Austrija pala u ambijentu koji se zamisliti ne može, šta ćemo sutra sa Belgijom i sl.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo jako Robi!
MORAS ROBI POPRAVITI LIJEVU STRANU CIVIC - DULJEVIC POZOVI KOLASINCA - HAJROVICA
Bosna igra za qraz. Cuj 0:0. Ono s Ircima Zeus pomilovao. Al rezultat je tu, pa se umislila neka svemirska igra. Ko Hrvati na Svjetskom, nafurali se da igraju lijepo, a smorili.
Rece srbin iz Istocnog sarajeva neshvatajuci tezinu gluposti koju je izrekao.
Dvije lige ispred Srbije, pati.
covjek je uradio isto sto je i ciro uradio, a to je da pobjeđujes i budes bolji od timova iz svog ili ispod svog ranga sto sa drugim selektorima nismo imali.mislim da je to za nas realno a protiv najvecih nemas sta izgubiti.
sta vi vi bez hrvata
Cuj sta bi, pa Hrvati su nase komsije, a i nasi sudrzavljani. Fasisti nisu niciji, to je sorta za sebe i tu mislim i na svoje fasiste, to nisu moji. Moji su svi oni koji vole ovu zemlju kao svoju, onakvu kakva i treba biti i kakva je uvjek bila zemlja tri naroda
S cim se vi zadovoljavate, zasto granice postavljate. Odgovara nam bod i svi sretni. Zasto nisu dali gol. U nas je uvijek hajde dobro je. Meni nista zanimljivo nije bilo nikakvih akcija napada, pasova. Dzeko isto maneken hoda ne trci mu se valjda. Pa ako mu se ne trci ubaci nekoga ko je zeljan da se dokaze poderace teren
Ajd jarane nadi sebi kakvu fuxu i upri posteno, oderi je. Tu iskali frustracije, mani se nas ovde ziv bio.
Brate ti mora da si gledao neki snimak utakmice ili nemas pojma o nogometu
Roberte nije lose ali se mora jos dobro popraviti stanje od zadnje linije i Sehinog driblanja oko 16 - ca pa do same zavrsnice.Ima tu jos dosta prisutne anemije i ako zelimo dalje mora se o dmah startati sa adekvatnom terapijom
Bravo Robi.... Sa takvim kadrom koji imaš pravis čuda
🆂🅼🅸🅹🅴🅷 🅳🅾 🆂🆄🆉🅰 zezancija.ml 😀 😁 😂 🤣
Mogao si sačekat da se odigra utakmica sa Španijom, pa onda da oreš njivu.
Svaka cast, samo da nam Spanci ne ogade fudbal i euforiju.
mozda je i dobro da nas neko spusti na zemlju... poraz u prijateljskoj nije strasan... neka robi proba neku novu zamisao protiv iberaca pa da vidimo kako to izgleda... bitno je kvale zavrsiti na prva dva mjesta... a ne pobjediti u prijateljskim utakmicama :)
Puna podrska robiju i igracima. Samo bez pretjerane euforije.
Smirite malo, tek su igrali sa Austrijom i Sjevernom Irskom koje nisu ni blizu "dobre" reprezentacije. Pa i Turska je onako. Reprezentacije A grupe su druga dimenzija, ne zna se na čemu su dok ne poigraju s njima.