Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srce mi veliko kad gledam klub iz susjedne zemlje, koliko bih mi tek bilo da gledam Željezničar ili Sarajevo na ovakvom takmičenju.. Svaka čast Dinamu, ali i svaka čast Benfici na odličnoj igri.. Skontajte samo dokle je daleko dogurao klub kao što je Dinamo i kakvog su relativno "jakog" protivnika imali. Sve u svemu pa i o ovom ispred naših su.. poy
Ma ljudi svjetlosnu godinu ispred nas. Po infrastrukturi, pa na dalje. 5 predstavnika u evropi nije malo.
eh da mi je vidjeti Zelju u LP ili EP.. pa da mogu na miru umrijeti
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
promasi Gojak cetvrtfinale...ccc
Gojak je namjerno onaj zicer fulio da se osveti Hrvatima za ovo oružje što uvaljuju selefijama. 100%
Ispadanje Dinama je još jedan sportski uspjeh BH talibana jer su u sportu ko quratz
Čestitke za Benficu!
endlich
hebo vas dinamo, nema vecih uja od njih
@meraktije pa igra dosta bosnja u Dinamu
steta jaka je Benfica nema sta ali su i modri dobri ,organizovan klub
Šteta da barem nekoga iz okruzenja ne gledamo u nastavku...
Steta za Gojaka sto fuli zicer. Promasio je dobru sansu i u Zagrebu. Veliko iskustvo za njega i ocekujem vec ovo ljeto jedan veliki transfer.
da je igrao hajrovic dinamo bi prosao dalje.
Benfica na iskustvo i zgužvani udarac za 1:0 prošla. Gojaku želim jak oblik mononukleoze i posudbu u Lokomotivu poslije toga. Uzalud mu što je atletska zvijer, kad je drvo svjetsko.
Bez obzira, DINAMO trenutno najbolji klub u regiji.
@savic111 Dobra je i Crvena Zvezda.
Znaci-bez 4 standardna prvotimca (Hajrovic, Ademi, Sunjic i Leovac) ,nedosuden penal plus dvije mrtve sanse Gojak i Atmawendi ,moras izgubiti ,iako tek nakon produzeteka!Bravo za Dinamo!
Dinamu svaka čast, a valjda će se umjesto silnih frustracija u komentarima, Bošnjaci jednog dana okrenuti sportu. Imala je BiH nekad 6 timova u jakoj jugoslovenskoj ligi.
Mamic stavio Gojaka na PIK.BA, nudi i zamjenu
\n
Pasa govorim dok sam ziv da se to desi, ove sezone kiksamo, a vec sljedece mozemo titulu uzet, tako je u fudbalu.. Meni je bitno da dozivim da gledam Zelju u evropi, a sabura uvijek treba 😀