Premijer liga BiH
0
Derbi u gradu na Vrbasu
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
limVo likČe, naprijed ČELIK.... hajmo, mi smo prošle sezone spasili Velež od ispadanja, pobjedom Orašja, ovdje..............
@Srba Jeste mi smo ti cvarci.... Nisi me bas morao podsjecati na te teske trenutke... Jos imamo traume od tog poraza od Partizana mi navijaci... Budimo se nocu vristeci, kad se sjetimo te pusione...
@Dobrinja BiH Kakav Svinjski? Navijas za Svinjski? Jel to onaj Svinjski sto je Partizan od njih napravio cvarke 6:1 u sred Mostara? Odnosno u ukupnom 11:1 je bilo za Partizan ! Jel to taj Svinjski?
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA!!!
provokator ili idiot. sta si od ovo dvoje? trece nema
Kako divna situacija - Hinjski pobjedom pomaže Veležu da ostane prvi, ehehehehehe Forza JEDINI mostarski klub! Smrt fašizmu!
\'ajmo Zrinjski Predstavi U Pravom Svjetlu Hrvate i Katolike BiH.