Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dario je dobar momak ljudi, bez debilnih komentara.
Pamtit cu ga po tome sto mu je otac umro dok je bio na Ep...Otisao je na sprovod i patio ali je se vratio ekipi i skidam mu kapu zbog toga
A zašto Messijevi pozitivni nalazi na doping ne izlaze u javnost???? Kažu da je to hormon rasta, hahahaha u tim godinama hormon rasta, khurac
Nemaju veze sa zivotom. Mozgovi isprani politikom i njihovim vodjama su sljepi za sve drugo i za druge.
S tim će otprilike i okončati karijeru.
Po čemu su Srna i Baždarević veoma slični iako su igrali u različitim vremenima ? Pa jednostavno, kod duela/faulova obadvojica uvijek padaju na glavu i loptu hvataju rukama gledajući u sudiju.
E neka su te suspendovali zasluzio si i vise
sviđžami se..poyyy
Slab lobi kluba do ovoga dovodi ako pogledate slike C. Ronalda, Bale-a prije i poslje dolaska u R Madrid vidjet ce te povećanje mišićne mase a smanjenje masti, nije moguće u tako kratkom vremenskom periodu to izvesti bez određenih stimulansa. S druge strane imate Messija koji je i dan danas na HGH-u i to je sve javna tajna. S druge strane ga je tesko oboriti ne samo jer je nizak i ima nisko teziste, već hemija u odredjenoj mjeri zatupljuje bol.
vjerujem da su pritisci veliki......i da nije lako ostati i opstati......bez malo "guranja"
Sad vidimo zašto je odbio transfer u neki veći klub. Nije se smio podvrgnuti medicinskom pregledu :D
nasli mu u pisi ostatke zeljanice
Dokaz kad pare i slava udare u glavu.