Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doslo vrijeme da se i Mourinho spusti na zemlju. PS. Begovic prosjecan, realno.
obrana ćelsija ispodprosječna, realno
...i rupa na golu je ispodprosjecna...realno...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
SVAKA CAST KLOPPU ZAO MI SAMO BEGOVICA STO IMA HAJVANE ISPRED SEBE SVAKU UTAKMICU YNWA
Vidim da dosta ljudi kritikuje begovica kako je los,pa u ekipi u kojoj nista ne stima reci da je golman glavni krivac za to sve je bolesno,begovic mozda nije najbolji golman na svijetu,ali solidno radi svoj posao od svih primljenih golova za 2-3 je mozda on kriv ostalo je rezultat lose odbrane kad ovoliko prostora imaju ovako kvalitetni igraci da su tu 2 golmana i to najbolja tesko da bi odbranili ovo !
Navijac sam Čelzi od malih nogu , ali ovo današnje demoliranje i poniženje , ne pamtim da je bilo dugo. Sasvim zaslužena pobjeda liverpula , iskreno se nadam da ce se Special One konsuldovati i da vrati ekipu na stari kolosijek i da se uspostavi pobjednicki niz i da se dodje do vrha tabele ! Teško će biti to je više nego evidentno , vjerujem u cuda !
obrana Celzija je jako troma. John Terry haj u penziju covjece
E tako ti je to kad ides u Srbiju kupovati luzere tipa Matic, Ivanovic itd i kad ostavis Terrija.
ne znam meni bi bilo drago da se vrati Liverpool i pomete pozere iz Citija i Čelsija
Ne kakite. Od 21 gol koliko ih je primio u 14 utakmica, mozda za jedan ili dva da je kriv. Pa vidite li ovog celzija mrtvog. Ni igre ni... ma nista nemaju. U ovoj tekmi su imali samo jedan sut u okvir gola sta vise reci
Hahahaha haj ne brukaj se debilu, kriv je za desetak golova
samo protiv Njukasla Begović je kriv za oba gola bio... izletio je prije vremena, loše procijenio, a i prošlu utakmicu protiv Westhama kriv je za gol od onog klocine glavom što je dao.
Nije. Eno citav Stamford Bridge skandira njegovo ime, jos i transparenti okaceni u znak podrske.
Begovic ponovno na visini zadatka. Tri komada da odrzi prosjek.
Ostavite Begovića na miru, i kad primi tri komada opet bude među boljima. Pogledajte penzionersku odbranu i sterilni napad... Hazarda mora mijenjati jer je trenutno i Wagner iz Širokog bolji od njega.
Ok kiksr-škutor, logično da ćeš dati minus kad mrziš sve što ima veze s Bosnom.
CRKNI SMRADU USTAŠKI!
ona slika sa four for two ...... top
glavu dajem da Maurinho ovo radi namjerno samo da uzme 50 mil.odstete ako prekine ugovor ranije,a za novi klub no sikiriki,pa Ipak je to Maurinho,pare pokrecu svijet
Od kad je otisla Eva igraci nemaju motivaciju
Klopp ce od Liverpoola napravit masineriju. Navijam za United, ali tako je.
...hoce ako dovede 4-5 kvalitetnih igraca koje ce on izabrati...ako mu neko drugi bude birao i ako se ne rijesi nekoliko panjeva koje trenutno ima u ekipi nema od toga nista...
Milo mi je zbog Special Losera :D