Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je pravi vjernik,kome odgovara odgovara,kome Ne, svejedno mi,to je realnost
@ rooney to je zato sto vecina bosnji kontaju dzuma petak i 2 bajrama ,a smijem i psovati,i piti ko stoka,kurvat se i naravno na facebooku veci vjernici od zakira naika,da nije zalosno umro bi od smijeha .a sve zato sto od hodza uce vjeru a ne iz knjiga pouzdanih(Kur an,hadisi)
@rooney! ''...postavljaju vjerske statuse i fotografije po kojekakvim drustvenim mrezama.'' Upravo!Nema mi ništa gore nego kad pojedinci počnu postavljati (Facebook) neke ajete,hadise,islamske slike,a 'vamo nemaju ni v od vjere.Ne razumijem samo šta žele postići time? :/
Svaka mu čast! To je jak karakter...
Ima pravo da odbije, ali isto tako ima pravo i da dobije nogu, nigdje veze, nek pročita svoj ugovor ponovo, i ide u UAE ako misli prakticirat šerijat na poslu
bravo
Kad bošnje, hrvati i srbi krenu komentarisat a nisu nikad marke zaradili osim one od roditelja, to je njegovo pravo da traži i postavlja uslove koje hoće, ako njima ne paše nek mu odbiju od plate, ima klubova i koji ne reklamiraju banke, kladionice i alkohol, ako zna igrat može šaltat klubove :)
pravi vjernik.zato mu je dragi Allah dao nafake da igra i zarađuje novac
De pročitaj šta si napisao. Nemaš pravo se smijat!
De pročitaj šta si napisao. Nemaš pravo se smijat!
tako je,karakter ispred svega,pare budu i prođu,a zašto nebi oni koji prave dreseve prvo se dogovoriti igačima
Cifut - neka ide u Senegal ganjati antilope
Trebao je ostati tamo da igra, gdje je sve prilagodjeno njegovoj vjeri. Glupo je ici za lovom i uslovljavati, valjda postoji ugovor, sta je potpisao?
Gluposti
Koji kralj!
Njemu trebaju napraviti dres sa logom BBI banke. Oni ne uzimaju kamate. "Samo" 50 KM godišnje za reizdavanje kartice (bez obzira da li je istekla ili ne) i mjesečnu naknadu na revolving u iznosu od 5%. Nije govno, nego sa pas posrao.
BBI i Vakufsku banku treba protjerati
Cisse ne risse
Aferim CISSE.
onda se ti vrati svojoj kući i igraj za donju pripizdinu. kad mu to kažu iz uprave brzo će promijeniti svoj stav. ne volim bankare, ali ne treba biti licemjeran i banke u islamskim zemljama daju novac uz kamate, kako bi opstale da to ne rade.
Koje muslimanske zemlje? Jel to kužiš da je jedina zemlja sa šerijatom Saudijska Arabija, dok npr u Maleziji šerijat se odnosi samo na muslimane. Muslimanska zemlja je i Dubai ( po tvom) al golih guzica ne fali
P.S. Zaboravio sam napomenuti Iran koji ima šerijatski zakon ili nešto slično šerijatu barem, al njihova vjera je upitna jer su se podvojili po nekim pitanjima (ne kažem da nisu muslimani, al Bog će nam presuditi svima).
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
OD DANAS SI MOJ OMILJENI FUDBALER...NEK TI ALLAH POMOGNE DA POSTIGNES 100 GOLOVA SLJEDECE SEZONE...
Trebao je onda raditi u biblioteci...
Ti neki vjernik a zoves se sise, ma dajj