Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Tuzli je jedna od najboljih klinika sa izuzetno kvalitetnim specijalistima za kardio vaskularne bolesti odnosno srcane bolesti (sto je za svaku pohvalu). Zna Ciro gdje treba da bude u blizini sobzirom da je vec jednom trazio njihovu pomoc. Lisac stari.
E moj Ćiro na što si ti spao...Prva liga Federacije, pa jesil ti to vidio kako to izgleda...pa nije to tamo fudbal Ćiro dragi....
Pa kaze: "Sve sto sad hocemo je, da budes opet ona prava Zvezda kao nekad pre, u nama i dalje tece krv crveno-bela sto se lila za tebe" :))
Zamisli kada Ciro bude sa Slobodom isao po selima/gradicima od Rodoca pokraj Mostara, preko Bugojna, Sanskoga Mosta... Bice docekan kao Tito
Ispuni se Tuzlacima san da zaigraju protiv brace iz Beograda.
Ta braca iz Beograda su Tuzlacima 80-tih godina poklonili reflektore, dok "braca" iz Sarajeva (citaj skupina navijaca kluba sindikata radnika na zeljeznici), kada dodju u tz uriniraju po spomenicima civilnim zrtvama rata, razbijaju stakla na poslovnim objektima i prepadaju gradjane
Sto njemu ovo treba ? Sto Slobodi ovo treba ? Kome ovo treba ?
ma zahebava se čovjek i to kvalitetno, ovo Ćiri dođe ko avantura, došao "trener svih trenera" malo u Gvineju Bisao da vidi kakav je kvalitet fudbala/nogometa u toj prosperitetnoj afričkoj državi. :)
cirkus, kontam ja to sve, lik je rekorder ja mislim po promjenjenim klubovima na trenerskim mjestima, cak je i 4 reprezentacije trenirao :) samo ne kontam sto me izhejtase ovi iz tuzle, valjda se raduju Ciri i imaju velike planove sa njim :)
Ćiro došao da uzme repa u Slobodi, a mi naivni bosančerosi, sve nam začudo, pa slavimo što je za trenera došao čovjek koji je gotovo umro. Čovjek posenilio ne zna više ni šta govori, a kamoli da vodi fudbalski klub, ako se Sloboda uopće više može tako nazvati, jer je to postao i već je odavno kokošarski klub, koji kupuje utakmice da bi opstao u premijer ligi, samo im to nije pošlo za rukom (ili nogom) prije dvije godine, a igračima umjesto plate daju pakete i piliće. Nekadašnje legende Slobode (Huka i dr.) se sigurno prevrću u grobu zbog ovakve degradacije kluba koji je u okvirima bivše YU važio za renomiranog i veoma jakog, kluba kojeg su se pribojavali i Zvezda i Partizan i Dinamo i Hajduk. Sad je to samo jedan lokalni, prosječan provincijski klub koji je upropašten zahvaljujući raznim mešetarima i kriminalcima poput Šabovića i kompanije, a ni Faraonova interesna grupa nema tu čiste ruke.
Pažnja: Svi minusi dolaze od strane crvenih kmera, zbog nekoliko posljednjih riječi u prethodnom komentaru. :)
Po šta je Jarni došao u Sarajevo? Da radi za sadaku? Nema džabe ni u stare babe....Jel to neko otvorio buregdžinicu da bi ljude hranio badava? Budimo realni: svi vole pare....i svi rade za pare, inače se ovo drugo zove hobi...
ciro peder...
Y.bace im majku sine :D