Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zadnja slika u pozadini zastava Bosne i Hercegovine.
Gdje su trebe - tu smo mi. Najbolji pogled smo imali :)
@Matja haha, to je to
Argentina imala najlaksi moguci zdrijeb do finala, Chile je ipak igrao protiv jacih ekipa, u grupi Urugvaj, pa onda Mexico i Columbia.... Zasluzeno osvojili.
@opp Kakav Urugvaj,u grupi bili Argentina Chile Bolivia Panama Argentina dobila Chile 2-0 u grupi i zato je imala laksi put.
@WilliamCostigan E, da. 2-1 je bilo za Argentinu protiv Chile-a. Svejedno, Chile je imao mnogo tezi put do finala, jos su u 1/2 finalu protiv Columbie igrali bez Vidala.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Neko primjetio zastavu pored onakvih treba. Svaka čast!
Sto to niste napisali da je Messi dobio zuti karton radi simulacije?? A realno bio sam bijedjen da ce Argentina uzet, al bravo Cileeeee
neda se ćifutu nikako
Cestitke Arturu i ekipi.
Srbi prenose NECE u evropu nikako jer nisu tu svoji na svom
aaahahahha jak cile jebte zemlja jak, a ovaj mali stakor push zesca
Uvijek ga preferiram u odnosu na Ronalda i mislim da su svi hvalospjevi na njegov račun opravdani,ali njegovi neuspjesi sa državnom selekcijom sami po sebi nameću pitanje"je li on stvarno pravi vodja ekipe".Po ko zna koji put kada u presudnim utakmicama to treba pokazati i dokazati izostane njegova reakcija.U tom segmentui nikako se ne može porediti s onim,s kojim ga uvijek porede."Mali zeleni je znao preuzeti odgovornost i voditi ekipu kad je najteže.
Ronaldo je bolji i kao igrac i kao covjek da nepricam
@useraccount Prava je istina da su njih obojica u većini važnih utakmica "strpana u džep"Sve kvalitete lidera u utakmici protiv Hrvatske nije pokazao Ronaldo,nego momak koji nema ni 19 godina-Renato Sanchez.Nema nikakve sumnje-nova velika zvijezda
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
velik broj nedostataka tehničko taktički može samo nadomjestiti tim, ako nemaš timsku igru zaboravi
Jel ovo Messi klanja?????