Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi smo sampioni kao sto smo i trebali biti u LP. Samo nam sudija nije dao... govno jedno.....a vi ostali ljubomorni sugavci nemate pravo ni spominjati Chesea jer ne zasluzujete..... The Blues .................We are the champions.......
jesil ti tako rođen, ili treniraš ? Mislim na tvoju glupost, naravno. Ne znam koji k tebi smeta što su oni puno potrošili zadnjih godina, šta je sa Madridom, Barcom, Manu, LFC ? Jel to postoji neko pravilo koji timovi smiju bit bogati, a koji ne, koji smiju puno trošit, a koji ne? Ni jedan tim koji osvaja titule ne radi to sa igračima iz \"svoje škole\", bar ne danas, zato kretnu kupi kakav mozak, taj ti ne radi.
chelsea....je najbolji tim....samo nema sreće...kao ostala...bogata derišta....i može se osloniti na svoju igru....a ne na sudce
FA Cup je vece takmicenje od CL, garantujem vam ! Chelsea je veci klub od barce, pitajte Cikcangu i on se slaze.
Blue is the colour, football is the game We\'re all together, and winning is our aim So cheer our song through the sun and rain \'Cause Chelsea, Chelsea is our name!
Nek i oni nekad nesto osvoje. lol
Sugavi sugavci dabili, mrzim ih. Doduse bili su bolji, i ne bili kad su potrosili £500 na igrace u zadnjih 5 godina.