Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Olimpic gostuje u Gorazdu - domaci napali sudca 3-0 za Olimpic Velez gostuje u Gorazdu - cijelo Gorazde se napali Igman proda lagano Olimpicu. Konjicani za Sarajlije umjesto za svoje Hercegovce 😂😂😂😂😂
sve za lovu
@as123987 pakaš ,vi ste kladioničarska mafija, odlično znate kako se rade te stvari, a još sve gledate kroz prizmu nacionalizma, naši svoji ,njihovi .. fuj idioti negativni..
sta imaju stranke stat na velezovu stranu kad je savez sluga politike
To je taj famozno Oraški kladionicarski klan koji kpnstantno namjesta rezultate. Nogometni savez pod ovim pritiskpm jednostavno mora reagovati
Užas , ovog sudiju treba linčovati, ubi s faulovima za Goražde,nepostjećim naravno,nije lako navijačima ,toliki put prevale ,navijaju ,bore se, treba ovo gledati i trpiti.. Ali ima ovog i u Premier ligi nažalost, nedavno su Želju u Bijeljini oštetili, pa onaj smiješni penal za zrinjski protiv sarajeva, ovih prekida igre ,non -stop pištaljka radi ,fuj..
Ovo treba na čistac istjerati.
19 gresaka i gle cuda sve u korist Gorazda(Olimpika) sudija nije dozvolio Velezu da igra na polovini Gorazda cim bi lpta bila ubacena u 16-rac Gorazda(Olimpika) sudija svira ofsajd ili faul u napadu(10 faulova u napadu) pa ni Real(M) ih ne bi pobjedio...Bagro lopovska nsu nas unistili 1993 necete ni vi sada ni nikada!!!Mostar u srcu Velez do groba!!!
Nemojte politike , niste Zrinjski i Sarajvo!!
Skandalozno...političke stranke podržavaju sportski klub...pod hitno izbacivanje Veleža iz lige i svih takmičenja
Jbt Bajern ispade od Reala u polufinalu lige prvaka kradzom sudija pa nisu kukali ko Velezovci... jel to sad nikad niko nikoga nije pokrao u nasoj ligi do sada pa ovo neki presedan?
Od oduzimanja dva stadiona , podapinjanja mile pehara i premlacivanja igraca veleza , potkupljivanja utakmica , sve sto ga vise budete gazili VELEZ je jos jaci i ponosan na jedinu domovinu Bosnu i hercegovinu......Naprijeeeedddd rodjeeniiiii...zivjela bosna nasa drzava i velez u njoj.
Sramota za BH fudbal onako suđenje pa ja da sam igrač Goražda javno bih se izvinio igračima Veleža i tražio da se Meč ponovi . A za onoj majmuna sudiju nemam riječi jednostavno doživotna robija ...
Uz svo poštovanje Veležu , gledao sam utakmicu nisu 3 puta centar prešli.
@kama a da ti odeš optičaru?
IZRONIT ĆE STARI ZA ONE ŠTO GA VOLE!!!
☆Mostar u srcu, Velež do groba☆ Pozdrav od navijača Željezničara😉
1918. se zvao Herceg Stjepan. 1922. se zvao Gošk. 1946. se zvao Bratstvo. 1948. se zvao Sloga. 1952. se zvao Pobjeda. 1957. se dijeli na Gošk i Radnički. 1960. se ponovo spajaju u Goražde. Gigant.
Ako UEFA sazna za ovo a saznaće, mogao bi Velež imati problema.Bez obzira koliko bili u pravu strogo je zabranjeno miješanje politike i sporta
Ponistiti utakmicu i ponovo je odigrati