Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvesti vise discipline, njemci u finalu protiv brazila 7 golova 90 minut i dalje trce naprijed, nasi dadnu dva gola i opuste se plus sudija propast utakmica
Dok su Grci na poluvremenu pravili taktiku vi ste zvali lokalne milfare i rezervaciju u hotelu Bosna i da stave viski da se hladi
@Burbon Ma ovo ti je Bosna i nasa realnost. Nakon dva kola vec se rade neke kalkulacije kako baraz izboriti
BiH prolasi. Kapak!
Ma ovo je realno neuspjeh i bojim se da ce se pokazati na kraju kvalifikacija. Grcka bez pola tima, sa igracima nigdje veze. Dzeku je trebao zamjeniti ranije, jer se jasno vidi na terenu kako mladji igraci, zeljni dokazivanja grizu, dok se neko setka po terenu i ovi dolasci mu dodju kao maili izleti kuci do raje.
Nije za koza sijeno.
Jesu neuspjeh i dosta vise sa tom pricom !!!
U ovoj grupi trebali bi glat biti medju preve dvije ekipe. Medjutim realno nemamo neki kvalitet. Pogledajmo koliko samo jedan Pjanic znaci za nas dok vrhunske reprezentacije igraju i sa 10 igraca kao da jedan i ne fali kada se organizuju. Mi to s ovim momcima ne mozemo jer nemamo kvalitet posebno ako ti iskljuce mozak ekipe. Nemamo vise ni suteva s distance kao sto je to npr. radio Medunjanin a odbrana je taraba. Italijani to na zalost imaju sve i bit ce tesko
@Takovasprcam Momcima zelim svu srecu i da ostvare zacrtani cilj ali prosipanje bodova protiv slabasne Grcke koja je dosla bez 7 standardnih igraca je vise nego propust za nas. Na zalost mi necemo dobiti ni Fince a Italijani su za nas velesila. Previse rupa po odbrani Italijani ce glat iskoristiti ali bolje nemamo. Jos ako uzmemo u obzir da u ljeto redovno igramo lose onda u dvije sljedece utakmice ako mlatnemo Fince bit ce uspjeh
Sad kao i uvijek kreću kalkulacije ako ovdje pobijedimo , tamo odigramo nerijeseno , a onaj pobijedi onog itd . Mi smo kurton nesposobni od reprezentacije , igrači su nam balvani obični , kad samo gledaš Grke kako smireno igraju , strpljivo grade svoju igru , umrtve je i čekaju svoju šansu
U prvom sjajno. U drugom nisu sastavili 3 povezana dodavanja. Poslije isključenja- raspad sistema. Odbrana napravila 2 penala u 2 utakmice i mnoštvo šansi. Džeki naklon do poda za sve, ali u dvije utakmice je bio užas. Totalno izvan forme, trebalo ga je zamijeniti. Ako je Višća jedan od najboljih u Turskoj, kakva im je to liga?
Bice zeznuto sa Lihtenstajnom, neugodna ekipa..
Švicarci vodili 3:0 protiv Danske 6 minuta prije kraja i na kraju bude 3:3. Balkanski mentalitet smo i kod njih izgleda izvezli.
pa mora tako kad dva tti svicarca imaju 😂
Grcka tim vecers 1 igrac Arsenala,4 Olimpijakosa,1Aeka,1Panatenaikosa,1Leganesa,2Benfike,1Stutgarta..Mitoglu Marsej nije igro,nije to San Marino da se kod 2 0 pije kahva,kvalitet ko u BiH sigurno.
Sreca danas radio pa se nisam dzabe zivcirao 2:0 prokockati nismo ni prvi ni posljednji al lijepo bi bilo da smo pobijedili sad da li je bio crveni ili nije moje misljenje je da nije za zuti jest.A pjanic je 30-40% ekipe kada igra.Idemo dalje ima vremena do 6 mjeseca sada i 2 reprezentacija ide direkno nadam se da cemo otici i zbog naroda u Bosni ali i zbog dzeke jer ovo je njegova zadnja sansa mozda da igra na euru.
Krunic kapiten ekipe u Seriji A nema mijesta u startnih 11 a igrac cvajte ima,to moze samo u BiH,stom filozofijom nema Eura sigurno.
Nema BIh pobjednicki mentalitet.. Talijani su protiv nas vec pobijedili prije utakmice i ne samo u nogometu. Najlosiji smo, nazalost, i u nogometu - iskreno receno, naroda sa manje srece ne postoji - pa kako moze biti da ga svaki put popusimo?
Strahovit pad kondicije i kvalitete nakon 60 minuta igre. I nakon Armenije i nakon Grcke. Mislim da se o tome mora ozbiljno razgovarati..
..ma hebo fudbal..😂