Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisi ljudino bio na Koševu.
Koševo je za Maksimir Santiago Bernabeu
A jesi vala rinaka od stadiona... Koliko su sezona igrali LP mogli su 2 stadiona napraviti
Mogli su, ali ne žele, hoće da im grad Zagreb napravi stadion, a da oni ni eura ne ulože. E, ne može.
Stadion ko za US open
Zato je Hrvatska 2. na svijetu. a zagreb nije visemilijunska metropola. hi
"Višemilionska hrvatska metropola"? Tako nešto nw postoji. Znate li vi uopšte šta znači višemilionska? To nije ni Beograd, a kamoli Zagreb. Višemilionska znači minimum 2 miliona stanovnika, pa nagore. Zagreb ima 700 hiljada stanovnika u samom gradu i 1,3 miliona sa svim mogućim predgrađima. Beograd ima 1,3 miliona u samom gradu i 1,7 miliona sa svim mogućim predgrađima. Dakle višemilionskih metropola nema na ex JU prostoru.
Problem s Maksimirom je dugogodišnji i bilo je sporno vlasništvo nad zemljištem na koje dijelom polažu pravo Grad Zagreb i Zagrebačka nadbiskupija. Vlada RH je dogovorila s nadbiskupijom zamjenu zemljišta a mislim i da su u završnoj fazi pregovori s Gradom Zagrebom. Prvo se gradi (dograđuje) stadion u Kranjčevićevoj kako bi Dinamo imao gdje igrati utakmice. Kraj radova je sredinom 2025. a postojeći stadion Maksimir se ruši i gradi potpuno novi.
Stadion u Kranjčevićevoj - cca 20 mil. eura. https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/pogledajte-spektakularne-kadrove-novog-stadiona-u-zagrebu---785741.html
Nem jte tako Cesi tu se nasa drzava stvarala, truhla ko i stadion 🤣🤣😂😂🤣🤣
Hahaha, na sta smo spali da nam cesi, poljaci, rumuni i bugari govore kako smo zaostali. Ko nas je kleo nije zabusavao.
Ajd, sad fino izgubite i idete kući.
Zagrepčani će, kada im pukne film, u neka doba srušiti Maksimir i sagraditi novi. Sarajevo će s druge strane ostati zaglavljeno sa zelenim lavorom do u nedogled. 😢
evropa je to nemoj tako
Tako bolje odjekuje:” SPREMNI!!!”
I ovi Cesi seru. Do juce im je Rus bio bog i batina a sad ko ruzan im stadion.
Niko u Yugi nema dobar stadion osim makedonaca
I kod nas stadioni su katastrofa, al maksimir prednači definitivno.
Pogledaj tribine Maksimira, bolje ih ne imati nikako. Ja kazem da je ruzan, ne kazem da nije funkcionalan.
Jedini ruzniji stadion od ovog je onaj na Kosevu
Sta to fali Kosevu? Jedini kompletan stadion u BiH .