Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolji je Husref Musemić od ovog...
@gooUser1599824073 - pa i Amar Osim, Hadzibegic, Sliskovic, pa cak je i Baljic stekao trenerskog iskustva, itd...
@gooUser1599824073 Kad je već cirkus dovedite Nikolu pa da barem ovu tugu okrenemo na maximalnu zajebanciju
Pa đe ga nađoste hebo vas on.
Tačno i mene zanima što su baš na njega navalili ko da je Capello
@eglendisanje Pozadina svega je da je onaj katolicki Srbin Zdravko Mamic hoce da progura svog trenera iz Dinama Peteva, preko koga je planirao, da prodaje igrace kroz reprezentaciju. Naravno u dogovoru sa Dodikom, to jest njegovim ljudima u savezu. Ako im ovo prodje, ovu zemlju treba ugasiti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
trenera reprezentacije BiH biraju ljudi koji navijaju za reprezentacije Hrvatske i Srbije... e moj bošnjo jesi daleko dogurao
Petev perac para,dolazi na preporuku Maminjasa...
Zavrseno Petev je selektor. Kombinacija B.M.V ali bosanska verzija.
Neka ga izaberu, ali onda treba svi zajedno javno da bojkotujemo NS i reprezentaciju i tražimo odlazak lopova.
Nek Puteve vode u Borac pa će vidjeti koji je stručnjak, neće bit ni peti
Svaki domaći je bolji od ovoga Bugara
zasto je baš sve komplikovano u ovoj BH zemlji Nemoj samo da bude nesto jednosta no jer pobogu sto bi mi bili kao ostali normalan svijet.
Begić stoka
Petev -petom
Normalno da ce biti bila gotova stvar prije 2 mjeseca. Kakvi smo jadovi treba ih sve otjerati na silu.
Amar i Husref su za ovog Pateva Mourinho.
samo bojkot od strane navijaca i igraca
Ma bojkot
Ne treba ovim levatima dozvoliti da izađu iz zgrade dok ne dobijemo selektora. Petrov ili neko drugi, ovo predugo traje. Ovi se na igraju sa nama i našim živcima. Vratite Bajevića. Čovjek uopšte nije imao pravu šansu.
Pozadina svega je da je onaj katolicki Srbin Zdravko Mamic hoce da progura svog trenera iz Dinama Peteva, preko koga je planirao, da prodaje igrace kroz reprezentaciju. Naravno u dogovoru sa Dodikom, to jest njegovim ljudima u savezu. Ako im ovo prodje, ovu zemlju treba ugasiti.