Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Povećavao bi on sad kad je otišao u penziju
Ha ha
Smanjite golmane.
I zabranit da koriste ruke 🤣
Da zabrane da koriste ruke i da onda brane sa nogama kao Rene Higuita koji je skakao kao skorpion
Go djeluje manji jer je kamera visoko a ne kao u nasoj ligi go zauzima čitav kadar.🤣
Kako kome našem Šehiću treba gol smanjiti
U pravu je čovjek, danas kvalitetniji golmani imaju oko 2m dok su prije znali biti i po 175cm. Ovim dvometrašima je raspon ruku 2m, koliko si visok toliki ti je i raspon ruku.
bravo Leonardo
U doba manekena da golovi budu po 10 metara nista to promjenilo ne bi.Današnje vrijeme je sve marketing i igrači se paze i ne zalažu,igraju o koliko treba a izvan terena su aktivniji.Sve je ovo žalosno za gledati postalo.Mnogo ideja se traži i predlaže a ono glavno tj igrači ostaju isti.
povećat al' da golman ima reket, kao broj 1 tenisa Federer
Sva nova pravila s terena obično idu na štetu golmana. I sve nagrade mahom uzimaju napadači, poneki veznjak, a slabo defanzivci ili golmani.
E svako bi danas handrio pravila
Prije je bilo vise golova iz daljine zato sto si imao ekstra sutere, i to ne samo iz daljine nego i iz slobodnjaka... Badjo, Toti, Del Piero, Zidan, Rivaldo, Ronaldinjo, Bekam, Mihajlovic... Takvih igraca sad nema ni blizu...
Povećat golove i igrati sa dvije lopte ...
najbolje da počnu s fudbalom 4-okom igrat
Golmani majorizirani 😁😂😂😂
Da zabrane da koriste ruke i da onda brane sa nogama kao Rene Higuita koji je skakao kao skorpion
Povecao bi sada kad je zavrsio karijeru da zadrzi neke rekorde. Ciganska posla ….
Mali mu?
U jednu ruku je u pravu. Dimenzije gola bi se mogle pomjeriti na 7.50 sirine i 2.55 visine