Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne možeš od ovih neandertalaca s mirom ni utakmice komentarisat, koga više boli racku koje je su nacije ovi što im je ovdje samo to važno, da imate kakvih drugih kvaliteta ne bi se samo za taj jad kačili.
koja je ova konjina bulevar otpisanih.
Prednost je sto je zadnja s Brazilom!Dobiti kostariku, nerjeseno s svicom i tablica pred zadnje kolo-Brazil 6, srbija 4, svica 1. kost 0!Brazil radi deljih utakmica izlazi s mjesovitim sastavom i srbija izvuce nerijeseno i eto je u II krugu!Nista nedostizno!
Spanija ovo opet uzima. Brazil je dobar ali nemaju ni blizu tehniku kao Spanci. Spanci nedavno poderali Argentinu sa 6-1. Njih kad krene, nemoze ih niko zaustaviti.
Srbija ide kuci posle prvog kruga.
Srbija trenutno jedna od najslabijih reprezentacija na prvenstvu. Nemaju ni neke igrace. Nek se oni bore za 3. mjesto jer ce ih brazil posteno nabit, a i kostarika im je velika prijetnja
Nada se !!! hahaha
jedno je zeljeti... drugo je ...
Ja sam na svim utakmicama Srbije tipovao na Srbiju. Ako izgube, neće mi biti krivo novaca što sam izgubio, radovat ću se porazu kojeg ću rado platiti. Ako pobijede, neću se radovati, ali zato barem malo eurića u džep. Tako ću amortizovati svaki osjećaj frustracije - jbg, to je jače od mene - ne mogu Đikane ni kada TV ugasim.
znaci ''djikani'' te frustriraju...jel mudjikane
Jao naslova! Zele Italija i Njemacka petu titulu, Urugvaj i Argentina trecu...
Nisu igrali finale na proslom, debakl je bio u polufinalu protiv Njemacke...
Brazil i Costa Rica idu dalje.
@BulevarOtpisanih PA reprezentacija BiH bar zna da nemaju pojma pa ostaju kuci, dok su Srbi malo cudni. Znaju da nemaju pojma o fudbalu ali s ponosom se uvijek sramote pred cijelom svijetom i vole primiti po 6 komada :D Srbija je prava sado-mazo reprezentacija, vole ga primit pred cijelom svijetom :D Ali dobro oko ukuse se nesvadja :)
@mulalicmustafa ali je Brazil zato i osvojio 5x to takmicenje :) dok su yugosi ( tu mislim na sviju i Bosanci i Hrvate i Srbe) samo na ustima i prije svakog mundijala najglasniji da bi se na kraju uvijek osramotili. Mislim sama cinjenica da nijedna ex-yu reprezentacija od 98 nije mogla proc grupu na nekom mundijalu sve govori koliko su ex-yu reprezentacije jaki.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Srbija me ne interesuje i nema potrebe da obavjestavate nas Bosance o nebitnim reprezentacijama.
@sviuexyususrbi u naslovu clanka spomenuta srbija mozda zato
ma Engleska sampion...GGMU
Hahahhahahahahhahahaha
ma Engleska sampion...GGMU
Za liječenje stresa pacijent mora skroz promjenit svoj život. Mora jesti optimalnu hranu koja će tijelu dati sposobnost da podnese stres. Otkriveno je da ova hrana pruža sve potrebno organizmu: 1) sjemenke, orašasti plodovi i žitarice 2) povrče 3) voće. Određena hrana je asocirana sa stresom/anskioznošću: kafein/kafa/čaj, sokovi, so, nikotin/cigare, alkohol. Fizička aktivnost djeluje kao apaurin tj sredstvo za smirenje. Hodanje je najjednostavnija i najsigurnija vježba.