Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bola koji je znao predriblati i imao tehniku daleko bolju od Dzekine. Steta sto smo i tada imali uglavnom neznalice za selektore i jos gore neznalice u savezu poput Pushine, Ushanovica i Pasalica. A i danas imamo kriminalce i tu se nije nista promjenilo.
Za krimose si u pravu, ali za poredjenje Bole i Dzeke si se provalio 😁
Kad mi novinar prvo parafrazira receno pa onda poslije ubaci citat, da mogu isto procitati dva put, dodje mi da odgrizem sebi kapke sa ociju
Bolic i Baljic su legende Istanbula
Edin je kompletan igrac, za razliku od Bole, ne mogu se porediti, Edin i glavom igra odlicno, dao je mnogo golova. Igrao je u najjacim ligama svijeta za razliku od Bole. Najvazniji gol Bolica u zivotu je na Old Trafordu za 0- 1, a Dzeko je dao takvih na stotine
Dzeko kloc,obrukao nas je protiv Luxembourga
Edin je pretjerao, trebao je na samom zalasku karijere uzeti lovu arapima, imao je ponudu 20 miliona eura po sezoni, mogao je uzeti 40 - 60 miliona eura za 2 ili 3 godine, i duplo manje da se umori nego u Turskoj.
Ide ta parama kao i do sada. Malo mu pa daj još …
Nemoze on Bola postici sa Fenerom kao ti. Kao prvo stariji je nego ti dosao u klub a kao drugo nemozes poredit kvalitet ekipe kao tada kada si ti igrao i danas. U svakom slucaju Dzeki zelim jos uspijeha i da nas obraduje jos kojim postignutim golom 👍👍👍💪💪💪
Stim izborom bit cer jos gori u repki ali pare su to nemers za cevape igrat
Bolu sam kao dijete bas gotivio kao igraca, znao je zabiti dosa dobre golove, a I nisu toliko bili eksponirani ljudi generalno. Otkako je zavrsio karijeru I vratio se u BiH, otvorio Instagram profil, shvatio sam da je Bola bas paapak, I bas mi je bilo krivo. Bola legendo, nemoj biti papaak!
Bola, Bola reci Dzeki da se neza.... Dalje znate 🤣🤣
npr. za Baljica bi rekli da je seljak, al meni je Balja bas gotivan lik jer je opusten i jednostavan. Bola je malo iskompleksiran, jos uvijek zivi u svijetu gdje mora dokazivati nekome nesto.
Kakve ambicije sa 37 otišao u drugi rang europskih liga,pa nije se vratio u Englesku!!!
8 mil za 2 godine,plus 2 mil sto je potpisao. Mi svi komentatori na kliksu nemozemo ni 10% zaraditi za 2 god. Idi sad trazi od mame 2km za kladionice.
E jes ovaj Dzeko ruzan majko moja da li ima ruzni fudbaler
Ima… Luka Modrić
Perisic, Brozovic, Modric, Vida, Mandzukic
Eto Zelji para,jos da iduce godine potpise tamo kod vehabija i bice Ok
Nema Želji para jer stiže u Tursku kao slobodan igrač.... Dakle, nema novčanog transfera