Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kazna is not real...
@burek3od3sira HAHAHAHHA al se kamenjarko upalio xD hahahaha KOOOOLINDA, REAGUJTE hahahahha
ma nama je i 100 km puno s obzirom koliko zaradujemo
Baka ako se mislis baviti ovim poslom ostavi se flase i trave jer u protivnom nece ici po tebe kako treba
zaboravio si kladionice i kockarnice, drugar :) ovom alkosu, dok je bio selektor, su segrti iz "Saveza" znali u sitne sate nositi po 20-30k maraka. odron!
Jedi vnago, futavac.
kako ide alkoholicarstvo Baka, ko ti je sastavio tih pet starnica ti nisi mogao jer tebi ruke odavno drhte i pisati ne mozes
Nakon što je "popljuvao" sve i svakoga u Savezu i šire, jedna utakmica zabrane je stvarno smiješna. Bolje da su odustali od bilo kakve kazne. Pravila su jasna - u ponovljenom slučaju vrijeđanja saveza ili službenih osoba (što je kod Sliškovića slučaj), od tri do šest mjeseci zabrana obavljanja dužnosti - suspenzija!
sta ima kockar
miran,kulturan,povucen..samo jos pistolj da nabavi
Aj tinks zis is not veri gud posibiliti. Aj zinks aj vil rol vutra in dis kazna pejprs.
Ju nou vot ju vont...
ODUZMITE MU LICENCU TAJ BAKA JE NAJVECI OTROV U BH NOGOMETU
Smradu pozdravio te sudija Bandić ako ne znas ko je, tonje inajbsto tinje omogucio osvajanje titule sa Beusom iz nogometnog saveza jadovi imbecili
Zrinjski sam gledao kada su igrali prvi play off i sa Sliškovićem su igrali lijep fudbal. Igrali su pošteno dok im nisu ukrali titulu 2007. Iljo i Husref, od tada ne biraju sredstva i Hercegovačka su kopija najmanjeg kluba sa najvećeg stadiona.
STA KAZE BAKA SAMO IM STOMACI RASTU U NSBIH
prodo sebe i svoj status za 100 maraka i kilu jabuka. ovakve ljude kod nas zovu funjare teske.
Jadna majko ko je nama vodio repku. Pizdek kao i Supic sto je branio nekoliko utakmica. "Supiceva mama, hebe se sa nama na na na na na na"
@RooseBoIton a gledaj cuda da nam gode BARBAREZ, SASA PAPAC, BRUNO AKRAPOVIC (svi se sjetimo golcine protiv Izraela) MARKO TOPIC, GOJKO CIMIROT, Cvijanov sin, DENI MILOSEVIC, selektor nam sadasnji... a kad je rijec o toj "Turskoj" nabijem ju kao i tebe ;))))
@RooseBoIton nisam ni ocekivao dr. odgovor, neandertalac ;))) imas za komentar prst gore, a zenski ti ukucani, prst dolje ;)))) svako dobro
Prikriveni ustasa. Jedini trener koji spominje Sarajevo kao personifikaciju Bosnjackog naroda u negativnom smislu.