Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UZPovac podrzava teroristicki Izrael, nista cudno od njih
NEzahvalni LIECMJER - nije mu dovoljno sto je izraHELL dao povelju, plocu i bistu u Jerusalemu, NACISTI Alojziju Stepincu za zasluge ubijanja Srba, Jevreja i Roma u Jasenovcu.
Srpska Republika Krajina je k'o Gaza.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Đe si rođo, ja pametne glavice
Hrvati nikad vam nece biti oprosten genocid u 2 sv.ratu nikad...taman da ratujete u Izraelu na strani IDF...
Pravo i tipično hrvatsko ime. Roso na kurzu te noso 😂😂
Auuuu kakvi komentari i reakcije, Bošnje puni mržnje, totalna psiho ekstaza za faking Palestinu mene boli qurčina za jedne i druge živim u Hercegovini i 4000km daleko od bliskog istoka s tim ljudima tamo nemam ni 10% zajednićke DNK dok su Bošnje totalno van sebe dobiješ dojam da su podrijetlom iz Gaze 😬🤦‍♂️LUDILO!!
jedan od najjacih komentara tebra , ko da mi u BiH nemamo svojih problema,,,,, neki od nas nemaju za kifle , al vazno je da se podrzava Hamas ili Izrael , UKR ili Rusija.....
Giovani Rosso hrvat au jebote...kud ide ovaj svijet
Tvoj nazaduje sa takvim razmišljanjem
vrlo bitan lik inace,klixe,mozes ti bolje
Ko je ovaj ?
Tom logikom onda Palestinci doživljavaju ono što su Srbi u Jasenovcu 🙄
Francetic i Pavelic se okrecu u grobu, unucad i potomci nisu vise za dom spremni nego za Izrael spremni.
Čovjek blage veze nema.
Izrael je okupator,konjino!
Pomiješao si jadan bio Srbija je bila kao Izrael a vi kao hamas .Izrael terorise Palestince desetinama godina
Znaci da ste srbima oteli zemlju ko i zidovi?
Ti guraj loptu, nije ovoo za tebe.
Kod tebe veci broj obuce od tvog IQ!
Nisam ništa rekao o Hamasu. To je jedna prevrljiva oružana grupa, ratovala je protiv sirijske vlade i Irana iako su im oni živote spasili, dogovarala se sa Hilary Clinton više puta o primirju, komunicirala sa šefovima CIA za Bliski istok. Prilično sumnjivih ideoloških orijentacija i naravno obilato novcem pomagana od sponzora u Kataru(Muslimansko bratstvo)