Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ej ti dijete pitaj svoju mater gdje je bila sinoć
naprijed momci citava bih je uz vas ...
portugal je orkestar pun vrhunskih gitarista i pjevaca, ali za dobar bend su potrebni jos i bubnjevi, harmonika i sintisajtzer. pored toga moras imati i dobrog rezisera da bi snimio spot po kojem ce te mase zagonjati. e tu smo mi u prednosti. imamo kompletan orkestar i pjevaca i dobrog rezisera ciru, a oni nit rezisera nit bubnjara nit harmonike. nema tu pjesme. prva violina: dzeko na lead guitar: miske harmoniku rasplete: ibiš a po basu dere: salih pa kad nadodamo bubnjara: spahu i pratecu gitaru: rahimica uz dobar glas pjanica i bek vokale jahica, bajramovica i hasagica uz sintisajzer nema zime sa nadarevicem, berberovicem i ibricicem tu uvijek uskoce s kontrabasom muslimovic, vladavic i muratovic a ciro kad rasplete i izrezira pobjednicki spot, uz voditelja marjana, mi u portugalu pisemo hitove. nanizacem im bosansku sevdalinku i to uz bis!
Realno je da ce nas proci..
Zamolio bih administratore da ove nekulturne i nevaspitane ljude, koji su poprimili zivotinjske karakteristike, koji ne znaju dvije prozboriti a da ne psuju, kojima je to kucni odgoj, koji do podne mrze ostale a od podne i samog sebe, na kraju, koji psuju kao kocijasi, banuju i zabrane poruke koje vrijedjaju moralne i ravnopravne ostale posjetioce ovog website - a. Unaprijed hvala!
JEI3O TE ALLAH! NA$EREM TI SE U KUR\'AN! KUR\'AN = KUR\'AC
BOG JE JEDAN,NAS JE PUN JUG!!!
Ističe da će najteže biti da se kvalifikuju. Ako to učine, poručuje da će Portugal biti među ekipama koje pretenduju na neko od prva tri mjesta na Svjetskom prvenstvu 2010. u Južnoafričkoj Republici. \"Sto posto sam uvjeren da ćemo otići tamo\", uvjeren je Queiroz jedva ste u prva tri mjesta u grupi.... Bice gusto..bice 0-2
aaaa samo ti leti visoko ali ces pasti nisko kad vas pobijede nasi zmajevi........iiiiii tad ce u bosni da nastane loooooooooooommmmmmmmmmmmmm...
ja samo vjerujem u nase zmajeve i odlazak u AFRIKU!!!!!! AFRIKO ETO NAS!!!!!!!!!!
Kakav je onaj pedercic bljak! Samo da ne bude namjestaljka neka :(
take a beer i ibrahimovic, dzeko i misimovic nek daju sto vise golova
Carlos ne seri ,dobices ti nogu kad izgubis od BiH.....
s portugalom se mozemo nositi bez problema, jer oni nemaju trenera i ne zna se tako ni ko pije ni ko placa. ako im zabijemo gol brzo, vidjecete kako ce se raspasti ko belgija. ovaj covjek je ko nekad nas musanovic. frajer veze nema. sama cinjenica da on smatra da smo u baraz dosli zahvaljuci navijacima??? koji to normalan trener moze reci? imati u ekipi ibisevica koji je u zimskom dijelu sezone zabio 20 komada i dzeku koji je u proljetno dijelu zabio preko 20 komada i misketa koji je najbolji asistent njemacke svih vremena, a da ne govorim o rahimicu koji je tata u cska, spahicu koji je defender za pozeliti, a tu su jos pjanic uzdanica lyona, stub hoffenheima salihovic, pa iskusni bajramovic, i ostali vrlo neugodni anonimusi... i na kraju ciro koji izvlaci iz njih 200% uz pomoc navijaca. volim sto nas podcjenjuju, ali ovaj im selektor nidje veze. samo budala moze tako neke gluposti moze izjaviti.
sto se mene tice, nasi momci su za mene vec sad pobjednici - bez obzira na baraz i ovu utakmicu sa portugalom. igrali su do sad fantasticno, ciro je uradio prosto nesto nemoguce - napravio je reprezentaciju na koju bi svaka zemlja bila ponosna. ali ono zbog cega su za mene ponajvise POBJEDNICI je jer su ovoj nasoj zemlji i ljudima u njoj dali razlog da budemo ponosni i da se radujemo postignutom uspjehu pod imenom BiH!