Prijateljski susret
0
BiH dobila poziv da igra u Libiji
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U pravu si \"D\". Cu oni nas pozvali, dogovorili se sve prije, a formalno da oni nama poziv uruce. Nemoze im niko u kraj stati mafiji. Samo je bilo pitanje vremena koji ce nam doci novi sa koferima ili mozda naftom.
Cuj Muftija ugovara utakmice :)) Ovdje mi smrdi nova Iranska afera i koferi puni kesha. Kakvo sportsko opravdanje nosi ovaj susret
Svaka cast libijskom narodu ali onaj Muamer Gadafi je kreten koji je podrzavao agresiju Srbije na Bosnu. Gadafijeva vladajuca garnitura je je neka njihova verzija Lagumdzijinog SDP-a, \"komunisti a dzamahirija\" odnosno kod nas je \"komunisti ali samo za bosnjake jer niko vise nije naivan i glup\"! Elem, neka se igra nogomet i neka pobijedi BOSNA!
Treba treba!! Dobra ce to bit tekma...:)