Održan posljednji trening
0
Bh. reprezentativci spremni za Talin!
Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
momci, sretno vam bilo .... nadam se da cemo i u subotu izaci na ulice ali ovaj put da proslavimo tri boda ...
Da su Turci pogani i da ce nahuskati Estonce to je sigurno i zato momci pamet u glavu..!
Naprijed zmajevi!!!!!! Ima da ih razvalite!! Al\' su turci ispali bezobrazni, Bože sačuvaj... To već prelazi u ciganluk!
Sve vas i škripare i horde zla treba odvest u plinsku komoru i pogušit majku vam yebem maloumnu, huligansku i nasilničku.
@ FBI Imas ti posla oko Travnika i Zenice antiteroristo.....tamo rokaj i prevaspitavaj. i da, izvinjavam se malobrojnim postenim :) a za fukaru ostaju iste cestitke
@Kenjac Ovo je najbolji prijedlog koji sam čula u posljednje vrijeme. Potpisujem. Estonija - Bosna 1:4 Sretno!
Ljudi evo baraza 100% tacno France - Czech Republic Croatia - Portugal Greece - Ireland Russia - Bosnia
Akobogda u estoniji pobjedjujemo estonce i slavimo nema tu sta se reci dat ce dragi Allah i ovu utakmicu da pobjedimo.Sretno nasa Repko.
Vladimire sto se predstavljas kao \"marsovac\" imas 24 sata da se izvines na ovom sajtu! Znamo ko si,Vladimire! BIH je I tvoja Drzava! Naprijed BIH, i 1:0 pobjeda Bosne i Hercegovine je good enough! Ako nista Estonci ce sebi sami dati gol u 89. minuti,pare su vec primili,Barack Obama juce odobrio stimulus money Estoniji pod uslovom da BIH sva 3 bode odnese! Srbiji ponudjen ultimatum ili SP ili EU, Tadic naravno prihvatio EU,i tako ako Rumuni ne dadu gol u prvoj minuti nadoknade (91\") bice penal za Rumune...
slabo glumiš, da si iz širokog napisao bi kaos, a ne haos... prosuo si se, kao i neki mediji koji su HORDE ZLA prikazivali kao žrtve! normalne građane sarajeva zamolio bih da pogledaju galeriju na indexu! P.S. kad su horde došle dogodilo se prvo ubojstvo u širokom, a u sarajevu su ubojstva nešto svakodnevno, zar ne??? HORDE ZLA - djeca nevina? ide jedno s drugim...
Najbolje bi bilo ukinuti nogomet u BiH na 10 godina. A ove idiote koji hoce da ratuju na stadionske travnjake. Samo bez pistolja i nozeva. Pa nek se biju a mi normalni navijaci cemo na tribinama grickat kospe i gledati nadmetanje. 100 skripara protiv 100 hordi, ili horde protiv manijaka, itd. Pobjedjuje ekipa koja vise ostane na nogama. Liga sistem. Svak sa svakim. Sto bi to bio dobar sport. Eurosport bi otkupio prava prenosa odmah. Liga idiota BiH.
Izgleda da ce Hasagić braniti,a ja konačno htio da vidim tog Begovića na djelu.
haj nek taj cirin voz protutnja kroz estoniju i nek nam iz talina dovuku tri boda...
hvala Bogu dragom pa nisam zadojen mrznjom kao skripari i ultrasi.
ex skripar jesi li prije klanjao nego sto si dosao u indirekt