Održan posljednji trening
0

Bh. reprezentativci spremni za Talin!

Sarajevo-x.com
Foto: Fotoservis.info
Danas je u Hrasnici održan posljednji trening naše nogometne reprezentacije pred odlazak u Estoniju. Iako je istrčao na travnjak stadiona Famosa, Zlatan Muslimović nije uspio izdržati do kraja zbog povrede tako da je i definitivno otpao iz konkurencije.

S druge strane, Salihović je potpuno spreman za dvoboj, mada je bilo nekih informacija da je povrijeđen. Pravo nastupa zbog kartona neće imati Miralem Pjanić i Nemanja Supić. Svi igrači su maksimalno ozbiljno pristupili obavezama, pa je na kraju šef državne selekcije bio zadovoljan.

Bh. nogometna delegacija sutra u 12 sati sa sarajevskog aerodroma leta prema Talinu. Kako su nam istakli iz stručnog štaba Estonija je protiv BiH pretrpila najveći poraz (izgubili 7-0) i u uzvratu učinit će sve kako bi se iskupili za blamažu u Zenici. Još su nam podvukli da je i zvanično potvrđena informacija da je Turska obećala bogato nagraditi naše suparnike ako ostanu neporaženi u subotu. Na kraju treninga veliki broj mladih navijača tražio je autograme reprezentativcima, a na najvećem udaru bili su Džeko i Ibišević.