Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LECH MORA PASTI !!!
Lijep clanak, Puno srece Zelji i Sarajevu!
hahahahhahaha, cuj da lech padne, pa ljudi ce vam uvalit jos 3 komada momak, bolje dodji u cetvrtak na GRADSKI STADION Kosevo, da bodris najbolji i najtrofejniji tim u BiH ikada!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Joj vidi safeta jos se nije sa mijesta pomakeo od 1980
Ovaj skinhead očito sve zna o vazelinu.Nisu to Turci bolan,vas iste more muče od 1389 jos
Da vam Babo 300.000 KM da se ne ugasite i vi odmah ludi po forumima, jeste pravi lesinari.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gospodine Isanoviću, ako je Sarajevo jedino igralo dva puta u play-off Evropske lige, interesuje mne šta je igrao Željezničar sa Malagom u sezoni 2002/2003 (0:0 na Koševu i 1:0 za Malagu u Malagi)? Vladanje informacijom je pravo čudo.
Ako se računa nastup u play-off-u europa lige, nakon ispadanja iz play-offa lige prvaka, onda FK Sarajevo ima još jedan play off europa lige. To je iz sezone kad su izbacili Genk, pa ispali od Dinamo Kijev-a, tad su u play-off-u europa lige ipali od Basela. Ne mislim da je vladanje informacijama neko čudo, al evo i ovo je informacija.
Poštujem, svaka tačna informacija zlata vrijedi.
Siroki u 12 sezona nije makao iz drugog predkola
Anti-SDA Nije ti taj podatak da je Velež naš najbolje plasirani klub, Željo kada je bio u KUPU UEFA minut do finale 1985, je te godine bio u samom vrhu evropskog fudbala, daleko bolje od Veleža plasirani , među top 20 koliko se sječam ekipa Evrope !!!
@neednolog 30.07.2015. u 12:17 0 Ja koliko znam UEFA ne priznaje kup velesajamskih gradova. Pobjednici nisu navedeni na UEFA kup listi. Jbga srednjoevropski kup je bilo kvalitetno takmicenje. Ovako pehar stoji i prisjeca, a pamcenje blijedi. Eto Partizan je bio u finalu Kupa prvaka a vjerujem da bi to dali za neki kup UEFA. Trofej.. To je bilo davno, ali ranga KUPA UEFA. To sa Partizanom ti je smješna uporedba? Noramalno da bi finale lige prvaka dali za KUP UEFA trofej, jer su prije rata npr tu igrali krema evropskog fudbala iz Yuge visceprvaci i ne znam trećeplasirani jesu li mogli npr. a pravak Juge je bio tim Evropske klase, ili biti vicešampion Yuge , znači da si u vrhu Evropskog fudbala, Nemam se više sa tobom šta raspravljati ne možeš nikako porediti mali intertzoto kup, koliko se sječam 8-9 plasirani , prosjek lige je mogao tamo igrati za takmičenjima gdje su igrali prvaci i viceprvaci , ako je tebi Čelik, koji mi je drag klub veči od Želje i Sarajeva , tebi je, i meni je
I meni je Čelik drag i za bosanske uslove jak klub i to je veliki klub za naše pojmove ali objektivno nema rang Želje i Sarajeva... Ali i meni je moje dijete drago i lijepo igra lopte ali ne igra kao Džeko objektivno... Znači, misli šta hčeš tvoje pravo , untertoto kup je daleeeko manji uspjeh od polufinala UEFA kupa !!!
@Anti SDA Tačno , poslije Želje koji je najbolji u evropi iz BiH svih vremena , drugi najuspješniji klub je Velež, Velež ima četvrtinale a Željo jedno četvrtfinale i polufinale, nikada barem u narednih 20 godina to ni jedan klub iz BiH a i šire neće ponoviti , polufinale 1 minut do finala sa velikim Realom !!!
Bolji bi bio naslov uspjesi Jugoslovenskog fudala i ne uspjesi BIH... jer otkad je BiH nisu od predkola makli...
Bolje bi bilo da se vratis u osnovnu skolu, jer si nepismen.
Nek Zvezda hara kako se raspala Juga,pa se nekakvi Borati Kajrati spadaju sa njima u sred Bga
oji jadni Čelik, to je srednjoevropski ili intertoto kup, takmičenje prosječnih ekipa iz sredine tabele . Jedini uspješan klub i među največim na Balkanu po evropskim uspjesimea je Željo sa jednim polufinalom KUPA UEFA 1985 i jednim četvrtfinalom UEFA 1972, a tu su igrali viceprvaci ili 3-plasirani, Željo i Sarajevo su mogli igrati svake godine u intertoto kupu ali to im je bilo ispod renomea kluba !!!
Zašto ne iznesete istinu do kraja i ne napišete da je Željo najuspješniji BiH klub na međunarodnoj sceni sa jednim polufinalom KUPA UEFA 1985 ali i četvrtfinalem 1972 godine takođe u KUPU UEFA, tu su igrali samo viceprvaci ili eventualno 3-plasirani. Sarajevo nije nikada došlo ni blizu četvrtfinala, a Čelik i osvajanje srednjoevropskog ili intertoto KUPA, eto o kakvom se uspjehu radi, da Željo i Sarajevo nisu htjeli ni nastupati , jer je to kup ekipa iz sredine tabele liga !!!
manijaci ponesite kreme za sunčanje na koševo ali sa visokom zaštitom,posebno ove na istoku ubija sunce a klošari 15 stavili zapad
Lijepo napisan tekst, međutim, najljepši naslov za sve Euro utakmice iza rata bi bio, Izletovanja po Evropi, na žalost!
pitao bih vas ja, da vam je granica capajeba na miljacki, kao sto je u mostaru skoro na neretvi....
Limvo Iikče ❤
@DonAdo Ti prvo pročitaj istoriju UEFA takmičenja balavac pa onda starijim , govori ne seri, balavče jedan, koja Fiorentina, koji Slacburg , Na noge ustani kada Želju spominješ to je jedini klub u BiH i jedan od rijetkih na Balkanu koji je došao do jednom 1/4 finala i jrdnom do 1/2 polufinala, znači 2 puta u završnisi UEFA, 1 do finala sa realaom i prije toga četvrfinale, znači sve ostalo je nula , nekakva pretkola i druge trice i kurci palci !!! Uči malo , proučavaj istoriju velikih BiH klubova pa lupetaj !!
@neednolog Nešto nije jasno?: ko izuzev Dinama, Zvijezde, Partizana i donekle Hajduka može , sa prostora ex Yu 6 država bivše Yuge ima 1 polufinala i 1 četvrtfinale, reci molim te, ima li i jedan BiH klub nema, šat ti nije jasno ???
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mislim realno kakvi su ovo rekordi doci u 3 predkolo... ovo da nije zalosno bilo bi smijesno
najuspješniji je Čelik koji ima 2 evropska trofeja, osim njega Borac iz BL ima jedan srednjoevropski, tj Mitropa kup. Ovo prvo drugo ili trće pretkolo je uspjeh samo u Sarajevu.
Koji jadni Čelik, to je srednjoevropski ili intertoto kup, takmičenje prosječnih ekipa iz sredine tabele . Jedini uspješan klub i među največim na Balkanu po evropskim uspjesimea je Željo sa jednim polufinalom KUPA UEFA 1985 i jednim četvrtfinalom UEFA 1972, a tu su igrali viceprvaci ili 3-plasirani, Željo i Sarajevo su mogli igrati svake godine u intertoto kupu ali to im je bilo ispod renomea kluba !!!
Osimelegendo ne seri. vi trebate 70 pretkola proci da dođete do fiorentine i salzburga. .. vaši uspjesi su pretkola....i taj više videoton skinite nam se sa klinca. Hebo vas on.....ja kluba i klinca da ste ispali od nekog pa hajd. Neko ime. pa covjek bi i šutio. Fiorentinu i Salzburg mozes samo sanjati....
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Gleaj' Safetu glave , prava teleca
1. полувреме ОФК Београд 2:0 Црвена Звезда 2. полувреме ОФК Београд 2:6 Црвена Звезда
Ништа сумљиво...