Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imali pravo na beneficirani radni staž
ko bi to od nas odbio sesmicno placanje ..plus sto je to najjaca i najbolja liga na svijetu..po meni italijanska liga ne zasluzuje da bude u top 5
Džeko je realno najsvjetlija BiH svjetiljka u svijetu!!
Znamo da je Celsi odlicna ekipa i premijer liga najaca u evropi ali u slucaju da nema neku vecu zaradu da sam na njegovom mestu iz Italije ne bi isao. Odlicno mu odgovara Italija sto se tice fudbala uz to lepa zemlja, dobra klima, izvrsna hrana i to sve zameniti sa tmurnom, kisovitom i hladnom Engleskom?
Ma u pravu si. London je takva vukojebina da niko normalan ne bi nikad želio tamo da živi. Čak ni po cijenu da osvajaš Ligu šampiona.
jarane...da zivis u Cobham-u...dovoljno ti je da kazes...'uspjeh u zivotu'...a ne da jos igras za Chelsea....kad vidim komentare nasis poznavatelja fudbala i zivota...nista im ne valja...a svrsavaju kad vide tvoju super obranu ili dzekunu Golcinu...
Bega zna najbolje svakako je imo vise trenersku poziciju
kakve su im kaze klupe... ono udobno ma milina sjedit
U fazonu dobar Chelsea pravo, ja gledao s klupe...
@Muzikjunki 😃
Jesu li se makar zaručili do sada ?
Ko mi udara ove čvoke da mi je znati?