Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mesa, manje palamudi vise radi. Svi zakazali tremin prijateljskuh tekmi samo mi nesto glumimo. Ne zna se izgleda ko koga u tom savezu.
@Haana28 ne misli bukvalno na kartu.
@pure....ne kaci se na sportski komentar.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Za Mesu je Amerika zemlja treceg svijeta. 😂😂. Sta kaze, bice skupa karta. 👀
Ovaj Mesa je ouko ko balon.. "dobro bi dosla neka povreda Courtoa pa da Begovic stane na gol" To samo moze debil neogranicenih razmjera izjavit a ne jedan tzv trener reprezentacije.. Jebote koji debili imaju autoritet i vaznost..
Tjeraj kozoglavog , a vraćaj nam telećoglavog sve mu je oprošteno
Meša, ako pozoveš Spahića bez kluba, nećeš imati više nikakav kredibilitet. Odmah kupi prnje.
Ako je Medunjaninu ili savezu skupa karta, a Mesa zaista racuna na Harisa, neka organizuju donacije mjesec dana prije utakmice, skupice se valjda nesto sadake da se pomogne siromahu. Ne moze biti veca sramota od ovoga sto je Mesa izhavio da mu je karta skupa. A sto se tice Spahica, rekli smo "hvala i dovidjenja" i vecim i boljim od njega pa se prezivjelo. Vrijeme je da se i Spahicu kaze "hvala i dovidjenja".
bajica obavezno zvati
Obavezno
Na golu asmir, u odbrani 4 kolasinca, u sredini 3 pjanica, ba krila lulic i visca i dzekson spica.. Treba nam samo kakav geneticar da isklonira ovo sto treba....
e jakih nam krila s mrtvim lulicem u ekipi
@ponosanilud jarane, haj što očigledno ne gledaš nikad lazio, ali izgleda ne gledaš ni repku... pa lulić nam uvijek najviše pretrči, zatvara po sredini promahe, ide s jedne strane na drugu jer mu se niko u međuvremenu ne otvara, i onda crkne u 80. minuti i samo psuje svima ostalim što su se skenjali i obično ima pravo !
Sta je sa onim golmanom hulla? Jakupovic il nesto? Mozemo li ga prekomadovati? Makar je standardan..
DARIO DUMIC -- NEC NIJMEGEN ODLICAN IGRAC
a ružnih ljudiiiiii
A o Ibisevicu,kapitenu nase Herthe ni rijeci...momak igra sjajno i ima standardno mjesto u klubu uz produzeni ugovor...Bajic onaj,Prcic....sta je s njima Mesa???
Nemoj zahebavati...momak ima pech u posljednje vrijeme...pa pogledaj bolan jednog invalida Müller...kolko on nije pogodio?
A koliko dugo prije toga nije pogodio??Svakome igracu naleti losa serija,Dzeko je trenutno u raketnom pogonu
Mislim da je Medunjanin napravio korak naprijed jer u MLS-u igraju nekadasnje zvijezde.Igraci bez kluba i u slabijim ligama(Spahic i Vranjes)trebaju ustupiti mjesto Dumicu i Memisevicu.Iako je Djuric kvalitetan igrac treba obratit paznju na Bajica,mlad je i igra fantasticno.Vrsajevic redovan u klubu a veliki problem nase repke je pozicija desnog bek.Za sljedece utakmice trebao bi biti ne samo prva vec i jedina opcija.Vranjesu karijera ide silaznom putanjom a i suspendovan je za Gibraltar.
Tako,je,treba,dati,šansu,mladom,Rijadu,Bajiću,koji,igra,za,turski,Fc,Konjaspor,i,Amiru,Hadžiahmetoviću,koji,su,igrali,za,Fudbalski,klub,Željezničar,kao,i,najbolji,naš,igrač,tojest,dijamant,igrač,Fudbalskog,kluba,Rome,.Svaka,čast,Mehmede,baždareviću,za,pozivanje,Rijada,Bajića,i,Darija,Đumića
treba ponekad sam organizirati i pozvati jaku evropsku ekipu u Bosnu na pripremne utakmice a ne čekati da nas Arapi pozovu sa vrećom para. opet nemamo sparing partnera riješiti se igrača koja su viška i stara, mlada ekipa je osvojila Kirin Cup i odigrala odlično. prestati stalno javno pričati o igračima i preko medija i vršiti pritisak i širit informacija koje se mogu protumačiti
Tako,jeĐurić,je,odličnu,utakmicu,odigrao,protiv,Japana,Vahida,Vahe,Halilhođića,Svaka,čast!
medunjanin je jedino protiv kipra odigrao kako treba. koliko igra za reprezentaciju, ispade da je to eksces, a ne igra. tu su još đumić, cimirot... ne znam što oni ne zamjene spahića i medunjanina? opet talovi?
Po Bazdarevicu, Amerika je zemlja treceg svijeta?