Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mesa mislim da ti je puno bolje i pametnije pozvati Medunjanina kako zbog iskustva tako i iznenadnog cesto preciznog i jakog suta
Kakav Medunjanin, lik za Philadelphiu nastupa, hej bolan Philadelphiu. Belgijske zvjeri iz veznog reda će ga rastaviti na proste faktore!
Kome ce to Medunjanin iznenada,jako sutati?Belgiji?? Valja doci prvo blizu njihovih 16 metara,a to je za nas misija.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Čuj, razmišlja da pozove Medunjanina,.on razmišlja!!! Jadan ne bio, Medunjanin je trebao biti na prvobitnom spisku, i to bez razmišljanja! Isto kao i Deni Milošević, ali tebi je važnije da je Jajalo tu, sve ostalo je nebitno, tokmak jedan!
Ma samo da ti Meša što skorije odes,a rezultat protiv Belgije?To je u drugom planu,ne vadi se protiv krupnih riba.Svejedno,sretno momcima!
Kad su svi igraci bili neozlijedjeni nakantali nam 4 komada. Nije do igraca Mesa nezna svoj posao i tacka.
Nema sta da razmisljas zovi i njega i Husidica.
Ja da sam na Medunjaninovom glat bih ga odbio.
Potrosio brdo para obilazeci i trazeci nove, mlade igrace a na kraju mohuna. Savez samo uhljebljuje propale sarajevske strucnjake koje niko drugi ne bi angazovao. Mislim da ce poslije Mese opet malo Hadzibegic na klupu, neki dan je dobio otkaz u nekom drugoligasu. Nasa repka je sibicarska jaransko-rođačka grupica levata
@ahmo42. Pa onda Amar, Musemic...bice tu jos strucnjaka.
Ljudi ja veceg demagoga nisam vidio u svom zivotu a zivio sam sa trojicom studenata filozofskog koji su jos pri tom naginjali blagom selefizmu I pri tom redovno isli u tekiju..
@Ahar Safet i njegov netjak "izmisljeni vezni" su ipak neprevaziđeni
@Trollanje Jesi ti mozda kad proguglao pojam "sarkazam" se zove, probaj... nije tesko...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mesa ni sam ne vjeruje u ono sto prica
Pocele su nase stare kalkulacije,ako ovaj ono,a onaj sa onim nerjeseno,pa ovaj kod kuce izgubi,pa onda onaj da bude povrijedjen,pa sudija da bude amater,eh onda garant idemo u baraz.A nase razmisljanje uvijek,samo da je do baraza i onda smo bezbjedni. A baraz za nas znaci jos samo 2 utakmice vise i opet obuvanje kuci.Tako je bar bilo do sada. Jel’ ti od samog pocetka nisi isao na prvo mjesto,nemas se ti cemu nadati Mehmede amateru mahalski....
Svi nesto hvale Belgiju ko da igraju Messi Ronaldo Neymar Ibrahimovic i ostali zajedno u Belgiji. Kako jedan obicni Liester osvoji Englesku ligu pored strasnog Chelsea Moze se Belgija dobit samo se treba potrudit.
@only A treba se potruditiiii????? Pa to nam je najveci problem godinama i do danasnjeg dana nije rijesen.
Realno , jedina šansa nam je prebacivati njihovu sredinu što višim i jačim loptama i onda se gore obadat ko volovi ispred njihovog gola i da sudija bude neki čoban teški.
Sve priče su OK, nemam vremena sve da čitam, nego me zanima... dobro, ostaje još nekoliko dana dilema da li će biti 0-3 ili 0-5, ali šta POSLE? Jel Baždarević daje ostavku? Jel se ide na kompletno menjanje tima, a samo Džeko da ostane? Ili ostaje isti tim? Za koga ćete navijati na Svetskom Prvenstvu u Rusiji, za Srbiju ili Hrvatsku?
ko će mu kartu platiti
a gdje je Memisevic, Mehmedeee crni????
e cuj hendikep sto je Prcic povrijedjen hahahah,moj Mesa,gotivio sam te ali ti pojma nemas stvarno,pa kako ce to biti hendikep kad ti nikada nije ni igrao......ti svaku utakmicu drugu ekipu pravis,ne moze brate tako.......
Ne mogu da dočekam svršavanja Lukakua po zblanutim mahalskim facama u SDA faveli. Tsavellas je dobar, ali on nekako... nije maštovit... PLJAS sa 30 metara u 93. minuti i kraj... Lukaku mi se sviđa. Oko njega 15 mahalskih "fudbalera", a on ga pljasne onako sočno... https://www.youtube.com/watch?v=oJQ_4S6SteA