Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Granada bolje odigrala, malo vise napadali, malo vise pokazali ali je tvrda ove sezone. Sudjenje lose skroz, jos ovi iz Barse nesto drama poceli da se udaraju, 22 prekrsaja naspram 9
Granada je bila bolja realno
sve na stranu ali alves sa 38god je najbolji igrac barse vcrs bio msm sve pohvale njemu ali to.dosta govori o stanju u kojem se barsa nalazi
Pokradena Barca opasno
sramota od sudenja
Bravo za komentar 👏 Barselona je trebala završiti utakmicu i sa dva igrača manje,ali ne da sudija Piqueu drugi žuti karton.U prvom poluvremenu igranje rukom,nema penala za Granadu.Nisam dugo gledao neku utakmicu,eto včrs da baš otpratim Barsu,i moj presjek stanja - Nema onakve ekipe što je imala nekad pa za jedno 5 godina.
Barcelona je trebala zavrsiti utakmicu sa 2-0 nakon smijesno ponistenog gola De Jongu u prvom poluvremenu. Jedini ko je pokraden veceras je Barcelona
Barsa sesta a nije neka velika bodovna razlika u odnosu na 3 i 4 mjesto. Ako zapnu ko zna mozda se i docepaju lige prvaka mada mislim da je to tesko.
Sta tesko? Prije Xavija su bili deveti a sada sesti a samo bod vise ima cetvrti, plus sto su iz kola u kolo sve bolji i bolji.
Kako su sudije naklonjene Barceloni, pa ako Pique nije zaslužio drugi žuti karton nakon starta onda stvarno ja se ne razumijem u pravila.Tri puta je vraćan snimak.
Sta je bilo u 9. minuti?
Sudije su naklonjene Realu , a ne Barci